Ciepło na tej stronie -zwłaszcza ostatnie zdjęcie dje sporą dawkę ciepła, spokoju i optymizmu. A to niby tylko skałki, piasek i błękitna woda........... ahhhh![]()
Ciepło na tej stronie -zwłaszcza ostatnie zdjęcie dje sporą dawkę ciepła, spokoju i optymizmu. A to niby tylko skałki, piasek i błękitna woda........... ahhhh![]()
Jak to ładnie kolega Fatman ujął - odczuwam to samo
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
237 .... no co tu gadać- piękne okoliczności przyrody. Zazdrość bierze![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Też się cieszę, że miałam taką możliwość
A jeszcze jakieś 8 lat temu nie widziałam niczego poza Berlinem i wschodnimi przyjaciółmi
Zwiedzałam polskie wybrzeże rok za rokiem i też było pięknie. Do dziś pamiętam pęcherze po przekopaniu pola buraków w zamian za kilka dni więcej na polu namiotowym, oraz sprzedane na rynku w Darłowie jajkaEhh...
Sycylijskie uliczki.....
Pierwsze mi sie podoba
Ale chyba coś tam PSułaś
coś z kolorami ... zaraz sobie przekonwertuje do BW i zobacze jak wtedy wygląda z ciekawosci bo kadr mi sie podoba
P.S. Przepraszam za avatar![]()
.......?
na szybko![]()
Mnie się za to podoba drugie, to w kolorze.
Uliczka cud piękności
Pierwsze też ładne ale jakieś takie...plastikowe?![]()
to jeszcze jedno z Lipari
Uliczki klimatyczne. Miło byłoby się przejść nimi.
Pozdrawiam, Jola
Zastanawiam się nad Lipari: Wydaje się jakieś "ziarniste". Nie chodzi mi o ziarno tylko część ścian (szczególnie mur po prawej) ma jakby taką fakturę. Czy to kwestia obróbki czy po prostu przeostrzone?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA