Chyba poszło mocne odszumianie na dwa ostatnie zdjęcia - brak szczegółów na ziemi i na trawach w pierwszym.
A robiłaś już dobre zdjęcia![]()
Chyba poszło mocne odszumianie na dwa ostatnie zdjęcia - brak szczegółów na ziemi i na trawach w pierwszym.
A robiłaś już dobre zdjęcia![]()
Ostatnie jak tapeta do WindowsObróbka chyba nietrafiona.
Droga ładna ale obraz bardzo mydlany.
Chyba niepotrzebnie kombinujesz![]()
Oj marudzicie chłopcy!
Dołączam lightową wersję. Chociaż z mojego psucia jestem zadowolona.
No i dołożę jeszcze autko sycylijskie. "Mały ale wariat"![]()
Droga fajnie się wije, choć brakuje jakiegoś czegoś, traktorka, albo chłopa z kobyłką.
Samochód dynamicznie uchwycony, choć to statyczny obiekt przecież, ładna głębia ostrości.
Lubię Twoje zdjęcia, ot co.
Ooo, wróciły szczegóły na trawkę i bruzdy na oraninie, ładnie
Samochodzik fajniutki - zawadiacko umiejscowiony w kadrze.
A mnie tam się podoba obróbka na tych dwóch zdjęciach.
Pozdrawiam, Jola
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Tak chyba jest z każdym miejscem na ziemi. Jak już tam jesteśmy piękne widoki nam powszednieją. Nie zwracamy uwagi na drobiazgi i zatracamy czujność. A potem żałujemy wszystkich nie zrobionych zdjęć. Dlatego taką sztuką jest zrobienie fajnego zdjęcia nie wyjeżdzając poza miasto i w codzienności znaleźć niecodzienne obrazki.
Ale będę gołosłowna bo obrazki z daleka.
Co sądzicie, czy któreś nada się do galerii?
Seszele interesujące, ale gdyby były "normalnie" obrobione, byłyby cudne! Co za miejsca![]()
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA