trojaczki...
trojaczki...
Jakies takie niezbyt. GO nie zagrało z tymi kropelkami... I ramka zbyt agresywna.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
no to jeszcze jedno...
Troszkę za duży bałagan w kadrze.
Gdyby pozbyć się lewej strony i skadrowac do kwadratu chyba wyglądałoby lepiej?
kolejne polowanie na krople
Ładnie, wanilio, ale jeśli mam być szczery, to wolę Twoje zdjęcia z podróży. Te kropelki i jarzębiny, skonfrontowane z kolorowymi obrazkami z Kuby i innych egzotycznych zakątków, wypadają po prostu blado![]()
Widzę te próby fotografowania Wanilii jako chęć opanowania warsztatu i dalszy rozwój.
Cieszę się, że Wanilia właśnie tu przedstawia swoje poszukiwania i myślę, że oczekuje raczej konstruktywnej krytyki i podpowiedzi co i jak ma zmieniać, by opanować technikę i sposoby obróbki zdjęć.
Z niecierpliwością czekam na wspaniałe fotki z kolejnych podróży, dzięki którym poznam ciekawe i pięknie pokazane miejsca do których nie mam szans samemu dotrzeć.
Oczyma wyobrażni widzę już te piękne krople na egzotycznych roślinach, portrety ciekawych ludzi.
Uważam, że warto na nie czekać a w międzyczasie oglądać coraz lepsze portrety i kropelki a niedługo /po zakupie, jak już wiemy, pierścieni pośrenich/ piękne makra
Nie chcę przez to powiedzieć, że nie mamy Autorki krytykować, ale dołączmy do każdego marudzenia obszerny komentarz usasadniający nasze uwagi, a na efekty nie będziemy długo czekać![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Podpisuję sie pod powyższym postem obydwoma rękoma
Więcej egzotyki poproszę !
Chociaż kropelki są również bardzo ładne![]()
Bardzo wam wszystkim dziękuję. Jak skończą mi się pomysły to pogrzebię i wyskrobię jakieś podróżnicze. Świeże będę dopiero w lutym![]()
Ja też z niecierpliwością czekam na podróżnicze, co nie nie zmienia faktu, że kropelka na różowo bardzo mi się podoba.![]()