Świetna seria. A zdjęcie pani z cygarem rewelacyjne.
Oto chyba najsłynniejsze zdjęcie zrobione w Death Valley.
Autor Anton Corbijn: http://www.corbijn.co.uk/
Moje zdjęcia niestety wymiękają przy nim. Pozatym skaner był do [...]
Może się wydawać, że pustynia jest nudna. Być może, z perspektywy osiołka jest, ale z perspektywy auta jest zupełnie inaczej!! Jak w kalejdoskopie zmieniają się krajobrazy rodem z "nie z tej ziemi". Po jednej stronie zakrętu skała potrafi być czarna, po drugiej ceglano czerwona. Magia!
MK
Bono jaki młodziutki
Uwielbiam ich muzę , mój ulubiony to elevation- słucham w aucie aż się lusterka trzęsą
miałam szczęści być w kilku magicznych miejscach na ziemi, świadectwa wydane więc będę obrabiać i podrzucać
Mam nadzieję że znajdą się jacyś zainteresowani, cobym nie zanudzała
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 20.06.08 o 17:09
Z ostatniej serii bardzo podoba mi się kadr u fryzjera, oraz portrecik pani z cygarem.
A tak co by marudzić, to - fryzjera wyprostować i szkoda uciachanej ręki starszawej wielbicielki wyrobów tytoniowych![]()
Wanilio, ostatnia seria bardzo w moim klimacie - powala kolorami, chodzi mi o mocne, kolorystyczne akcenty - te z samochodami są świetne.
Ale... zakład fryzjerski... ZAJ**ISTY! - klimat, kadr i... sam zakład. Dobrze, że to jemu powierzyłaś swoje ukochane owłosienie. Jest to zdjęcie, do którego chce się wracać.
Dziękuję agapiet za komentarz, właśnie spłycałam swoją polszczyznę pedagoga na wątku o miernocie zdjęć w gaalerii i zostawiłam tam swoje trzy grosze. W końcu mam wakacje!
Zakład był zaje...fajny, ten fryzjer tam kiwał na mnie i wołał "chodź!"
aż nie chce mi się myśleć z jaką fauną na głowie można wyjść z tego zakładubrud, kłaki na podłodze i te fotele jak u ... dentysty???
koszmar
zjawisko socjologiczne u nas wymarłe
pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Radiakos idę poszukać tej ręki
a fryzjera wrzucę do galerii
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 20.06.08 o 18:44 Powód: Automatyczne scalenie postów
Dorzucam kilka kubańskich fotek, dajcie znać jak je odbieracie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 21.06.08 o 19:38
Co masz na myśli? Dlaczego? Czy ludzie nie są bardziej naturalni kiedy nie wiedzą, że są obserwowani? Chodzi o jakość fotek?