Ośmiornica na talerzu wygląda interesująco, ciekawe jak smakujeNiebieski jakiś jaskrawy (czy tylko mi się wydaje
)
Ośmiornica na talerzu wygląda interesująco, ciekawe jak smakujeNiebieski jakiś jaskrawy (czy tylko mi się wydaje
)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale zgłodniałem, aaaaaaaa.
AHA, za bardzo podkręcony niebieski.
było sobie życie
ten opis, ośmiornica, zdjęcia - fajowskie
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Rzeczywiście pojechałam z tym niebieskim, poprawiłam
Ośmiorniczka była faantastyczna, leciutko elastyczna
rymuje mi się
Dobrołnoc
Obserwuje Ci od dłuższego czasu i podziwiamMało kobiet ma tyle zapału i cieprliwości do robienia zdjęć
Jeszcze raz gratuluje
![]()
Sposób oprawiania ośmiornicy i produkt finalny z niej ciekawe. Na zdjęciach 259 i 260 zaprezentował się klimat charakterystycznej architektury, do tego biel z niebieskim koi oko.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnio wyczytałam co nieco o crossowaniu, podobają mi się efekty kolroystyczne, czy ktoś mógłby mi przybliżyć tę metodę, podać ciekawy link? Jeszcze nie do końca wiem jak te krzywe ustawiać coby było dobrze?
Załączam pierwszą próbę.
Pozdrawiam w sobotę![]()
wanilia, cross to nie jest, ale zdjęcie świetneKompozycyjnie mi się bardzo podoba, świetnie uchwyciłaś też mimikę postaci. Dzięki temu zdjęcie jest żywe.
Jeśli chcesz crossa, to kup analoga, slajd i wywołaj go jak kolorowy negatyw. Wtedy zobaczysz, jak wygląda cross
Pzdr
Dzięki!
Podobno ps ma jakąś opcję krzywych- cross standardowy ale nie umiem tego znaleźć, pomocy!