No, no. Jestem pod wrażeniem. Zapamiętam fotę dzieciaków z delfinami. Ostatnie foty też superos - zwłaszcza pierwsze z kredkami.
No, no. Jestem pod wrażeniem. Zapamiętam fotę dzieciaków z delfinami. Ostatnie foty też superos - zwłaszcza pierwsze z kredkami.
Z ostatniej serii chyba najbardziej podoba mi się "dzieci4 m".
Przeglądając wątek, czynię to dość regularnie, stwierdzam, że bardzo uniwersalny z Ciebie fotograf Wanilio. A efekty bardzo interesujące, bez względu na temat,
wanilia, jakie to szkiełko ?![]()
było sobie życie
Ostatnia seria bardzo interesująca. A z kredkami - świetne.
Pozdrawiam, Jola
Z przyjemnością śledzę Twój wątek. Zdjęcia z podróży piękne. Ostatnia seria z lustrem bardzo ciekawa.
Ciąg dalszy moich najpiękniejszych modelek
w zasadzie niewiele z nimi robiłam, nie bawiłam się też w blurowanie cery, chyba są na to zbyt młodziutkie.
Dziękuję wszystkim serdecznie za odwiedziny![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 26.11.08 o 22:50
MZ bardzo ładne, chociaż na portretach się nie znam.
Czy pierwsza fotka była z fleszem ?
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
W żadnym z portretów dotychczas nie używałam lampy, w zasadzie prawie wcale z niej nie korzystam. Światło kombinowane z wszelkich rodzajów lamp w domu plus blendy w postaci arkuszy białego papieru.
Dzieciaki je trzymały, więc wyniki różne
Spróbuję co niektóre porobić w BW tak z ciekawości, choć jestem zwolenniczką koloru. Ciekawa jestem efektów.