No auta naprawdę fajne i byle gdzie się ich nie spotka![]()
No auta naprawdę fajne i byle gdzie się ich nie spotka![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Do pozazdroszczenia te wojaże- "Cuba Libre!"
Nie masz innego państwa na świecie z takim autokomisem samochodów z l. 40-50-tych jak tam. Fidel daj już odpocząć ludziom, idź sobie ... .
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
a gdzie Sycylia ? Nie będzie już ?
było sobie życie
Fidel już raczej nie żyje. Kiedy się ich pyta mówią, że nie wiedzą, że to jest ukrywane w tajemnicy. Myślę że ożywiają tę legendę żeby tych ludzi dalej trzymać w ryzach. Kraj pękny- raj dla fotografów- zwłaszsza portrecistów i tych co lubią piękną architekturę. Choć ta nadgryziona zębem czasu.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Wyjeżdźam na Sycylię w sierpniu- właściwie na Liparyjskie i Egady-żaglóweczką
zrobię dla Ciebie fotomic specjalnie zdjęcia.
Mam jeszcze Sycylię ale poza dziadkami czytającymi gazetę na ławce nie mam tych klimatów o których pisałeś. Jeszcze nie mam odwagi robić na ulicy portrety ludziom. Mam ich tylko kilka. Ale ostatnio podglądanie stało się łatwiejsze przy teleobiektywie. Ale poszukam jeszcze tej Sycyli. Może zaraz coś wrzucę.
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 19.06.08 o 08:20 Powód: Automatyczne scalenie postów
c.d. Sycylii
Robiłem chyba nawet fotkę z dokładnie tej samej bramy, co na zdjęciu
Cefalu jest naprawdę przepięknym i urokliwym malutkim miasteczkiem, ja się zakochałem.
A zdjęcia masz przefajne, szczerze zazdroszczę pobytu w tak pięknych miejscach. Może się kiedyś wybiorę - ta laguna z domkami na palach, mmmmmmmm... marzenie.
![]()
"Wszyscy jesteśmy Morrisami" (Chuck Morris, Guantanamo, 1974)
Zgadzam się z tym... ja też
W związku , że dziś pierwszy dzień wakacji wrzucę dziś fotki z innej podróży. Podróż była egzotyczno- nostalgiczna a widoki tak rozmaite że nie sposób wybrać 5 zdjęć. Ciekawa jestem jakie rodzaje fotek z podróży wam się podobają? Fajna kompozycja czy myśl zawarta w zdjęciu a może jedno i drugie. Co sądzi o tym Rada Starszych? Proszę o opinie koleżanki i kolegów.
agapiet- zrobiłam jak kazałaś pod 11 u fryzjera zostawiłam owłosienie![]()
Trzy środkowe wymiatają. Pierwsze i ostatnie "tylko" dobre![]()
Zdjęcie auta, obok konia i stacji benzynowej - b. wymowene. Ładnie skomponowane i kolorystyka naprawdę dobra.
Babcia z cygarem o masie równej jej samej - komentować chyba nie trzeba.
Fryzjer - klimatyczne
Co do podruży polecam Dolinę Śmierci w Kalifornii. Najpiękniejsze miejsce jakie widziałem w życiu. Zdjęcia robią się same.
MK
Podobnie jak u Wujka 3 środkowe bardzo mi się podobają, zwłaszcza stara kubanka