Piękna klatka! I cień jej.
Piękna klatka! I cień jej.
ocenione![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
W czasie Twoich podróży nie zostawiłaś przypadkiem aparatu u szamana bo cuda widoczne na zdjęciu.
pozdrawiam Wiejo
Podziwiam Twój talent i zapał w fotografowaniu egzotycznych widoków, owoców.
Teraz jednak dopiero nie damy Ci spokoju, prowokując do dalszej pracy z przeuroczymi modelkami.
Pozwoliłem sobie pobawić się portretami Twoich pociech.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Może jednak w kolorze, tak będzie lepiej.
Kupiłem ostatnio ciekawą ksziążkę "Czarno-biała Fotografia Cyfrowa" Poradnik dla zaawansowanych wydawnictwa National Geografphic, stąd chęć przerabiania wszystkiego na czarno białe![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Dla mnie Natalia3BW- bardziej urokliwa fotka, bardziej charakterna.
Z tą klatka dla ptaszków ciekawy pomysł!, z drugiej strony nasuwa mi się skojarzenie, "nagasaki bird cage"
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Mi również najbardziej podeszła. Dziewczę nieco podobne na tym kadrze do Natalii Portman. Drażni mnie natomiast w tym ujęciu mało zdecydowany kadr. Ni to prostokąt, ni to kwadrat, oraz wszechogarniający to forum plastik. Młoda dziewczyna, wystarczyłoby lekko wystemplować niedoskonałości skóry. Na ostatnim MZ plastik okrutnie psuje całkiem zgrabny portrecik.
Dziadek ale w ostatnim manga Ci wyszła. Jednak piękna plastik z Canona sie nie uwmywa... gratki
/*...................*/
/* ...........................*/
Macie rację, przesadzam całkiem świadomie.
Sądzę, że na Naszą Klasę są właśnie w sam raz
Traktuję tą zabawę szopem jako wprawki do poważnych zadań, które chciałbym w przyszłości robić.
Najchętniej widziałbym pod takimi przeróbkami spis wykonanych czynności.
Autor mógłby wtedy sam suwaczkami to powtórzyć i ustawić je w/g własnego uznania.
Moglibyśmy w ten sposób wspólnie dzielić się doświadczeniami, co się często dzieje na PW.
Wanilia jest jedną z bardzo nielicznych osób, które otwarcie przyznają się do eksperymentowania PSem, stąd moje przeróbki na tym wątku.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Witam wszystkich
Serdecznie dziękuję za odwiedziny.
Dziadek twoje eksperymenty są bardzo ciekawe
Pewnie , ze się przyznaję do PS bo to nie żaden wstyd umieć więcej. Jak się naumiem , to będę go używać tak , aby uzyskiwać efekt, który chcę osiągnąć. I żeby były jak najmniej jak to mówicie "plastikowe".
Ale to wyczucie chyba przychodzi z czasem.
Fajnie jest umieć coś nowego, sprawia mi to frajdę.
I znowu poniedziałek...