laguna pierwsza bajkowy widok, druga raczej zdjęcie egzotycznej dla nas roślinności i przy tym ciekawy zakątek, Sycylia w mrocznych mafijnych odcieniach szarosci przykuwa uwagę.
laguna pierwsza bajkowy widok, druga raczej zdjęcie egzotycznej dla nas roślinności i przy tym ciekawy zakątek, Sycylia w mrocznych mafijnych odcieniach szarosci przykuwa uwagę.
pozdrawiam Wiejo
Laguna- bajka. Te kolorki to obróbka, czy tak tam jest. Bo jeśli tak to Ja tam chcęa jak nie , to też.
Minimalnie podciągnięte nasycenie, tam naprawdę są takie kolory.
I ogromny plus- bardzo niewielu turystów.
Tylko jeden większy port. Kilka wysp zupełnie pozbawionych turystów. Prawie nie ma restauracji na mniejszych wyspach. Na przykład, na wyspie Taha większy dom- restauracja z wielkim numerem na dachu- połączenie na CB radio. Mówiliśmy , że będziemy na kolacji, a oni , że przygotują to co dziś złowili
Na innej wyspie , mężczyzna organizujący wycieczkę "nomen omen" waniliową, dzwonił do jakiejś kobiety, która robiła nam kolację w domu na tarasie. Ech... pięknie było...
Muszę się kiedyś zabrać z Tobą nad taką fajową lagunę.
No, no, no... Tylko oglądać w długie jesienne wieczory... I marzyć sobie![]()
Doliczyłam się 199 fotek , bo wszystkie jakoś dziwnie numerowałam. Postanowiłam poprawę.
Dziś wrzucam portret. Nie mam ich zbyt wielu w moim dorobku. Proszę o ocenę.
Jeśli stwierdzicie, ze mogę się w tej dziedzinie szkolić to podam więcej.![]()
Zbyt wiele się nie wypowiem... Podoba mi się. Takie nietypowe i bardzo ciekawe ujęcie. Jak masz więcej to ja poproszę. Acha i obróbka też interesująca.
Pozdrawiam
mente et malleo
Troszkę ostrość Ci uciekła. Ale kadr bardzo ładny. Portret nietypowy, bo z szerokiego kąta.
Rafale... że pozwolę sobie na poufałość
to chyba bardziej "wina" obróbki
Na ciemny i zimny wieczór zdjęcia z podróży:
łódki- widok na lagunę w Meksyku (50 km od Acapulco) tam ponoć kręcono Rambo
chiny- Hajnan- a podobne do karaibów- prawda? kto tak wyobraża sobie Chiny- a jednak!
Polinezja, spokojna miejscowość 3 turystów na krzyż- wyspa Huahine
Zdjecie 202 jak z biura podróży![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"