Można selektywnie próbować rozjaśniać skały po prewj i lewej stronie, nie ruszając reszty. Tak szybciutko, mało starannie wyszło mi tak (jak co, to usunę):
Można selektywnie próbować rozjaśniać skały po prewj i lewej stronie, nie ruszając reszty. Tak szybciutko, mało starannie wyszło mi tak (jak co, to usunę):
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Używałeś opcji cień/światło?
te po lewej są bardziej wyraziste- ładnie, ale po prawej wyszła czerwona linia- (to aberacja chromatyczna??? abo inne cholerstwo) która mi też wychodziła gdy rozjaśniałam globalnie, a nie pooba mi się.
Co to takiego?
To aberracja.
Ładnie to usuwa plugin do Phpotoshopa: PTLens.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję za wskazówki.
Jak obiecałam - samotna skała
( z pozdrowieniami dla Helmutha)
Ale wypasik
Swietne!!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Robisz coraz lepsze fotki
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tutaj jak zwykle ciekawe miejsca, piękne widoki, choć trochę krwi też było i przede wszystkim bardzo ciekawe zdjęcia.
Ostatnie chyba nie poprawiane? Jeśli się mylę to bardzo przepraszam, za podejrzenia.
Prześledziłem dzisiaj cały wątek od A do teraz i czuję się jakbym przeżył wspaniałą przygodę
W całym wątku tylko jedno zdjęcie się powtarza /łodzie na Sycylii/ i jest potwierdzeniem, że nie tylko robisz piękne zdjęcia w bajkowych miejscach ale też opanowujesz coraz lepiej PS-a.
Twoje zdjęcia naprawdę zachwycają a ostatnie to istny rodzynek.
Serdecznie gratuluję i życzę kolejnych podróży.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Strasznie Wam dziękuję za ciepłe słowa.
Dziadek- ogromną frajdę sprawiłeś mi dzisiejszą wizytą!
Lucca dawno ciebie nie było, cieszę się i dziękuję za zdawkowea jakże krzepiące słowa.
Kasprzyk, Grzesiek zawsze mogę liczyć na wasz komentarz
Dziubię w tym PS już od czerwca i powolutku dochodzę do nowych rzeczy. Jeszcze tylu rzeczy nie potrafię.
Uczę się oglądając wasze zdjęcia
Pozdrawiam