Bona sera, Bona sera... bardzo dobre zdjęcia. Dwa ostatnie w szczególności.
Bona sera, Bona sera... bardzo dobre zdjęcia. Dwa ostatnie w szczególności.
MK
wchodze na forum ,a tu cos mi rybami zajezdza...
no i znalazlem winowajczyniewisisz mi klawiature, bo ta sobie zaslinilem i mi ctrl nie dziala. oj wciagnalbym taka swiezo usmazona fladerke
ciekawa zajawka-bo bedzie wiecej, prawda?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witaj kaczy, będą zdjątka, będą jakieś, ale dzieciom zeszyty kupuję i ogórki kiszę czasu nie mam. Ale myślę o Was
![]()
Jeśli chodzi o miny, to bardziej interesująca jest mina ryby na przedostatnim zdjęciu
A całość niezwykle smakowita, zazdrość mnie zżera bo rzadko wychodzę poza tercet pstrąg/łosoś/dorsz...
Poranek na Sycylii...
Coś bujasz z tym porankiemSłońce stoi wysoko, jak w południe. Jak bym siebie widział, gdy byłem w tym wieku też, bez przerwy dłubałem przy rowerze
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
była ok 10 rano, niestety nawet jak wstawałam o 6 (środek nocy dla mnie) słońce ostro świeciło , niststy to był okres gdzie w dzień było 40 i więcej stopni
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jak przerąbane? Mają normalnie, cieplutko dokoła i cieplutko w wodzie.Krótka i ciepła jesień, zimy brak, wiosna wybuchowa, lato długie i słoneczne. Raj.
![]()
Wanilia, świetne te sycylijskie klimaty, nie powiem, ruinki najbardziej mnie interesują, zaraz wracam, coby im się dokładnej przyjrzeć, bo zlekceważyłam styl...
Ale uliczka ma klimat, akuratny do miejsca.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...