Modelka fajna, ale grająca chyba bez przekonania. Obrazy przeładowane kolorem - dla mnie zbyt ciężkie trochę. Wolę zdjęcia, gdzie cieszysz się światłem.
Pozdrawiam AP.
Modelka fajna, ale grająca chyba bez przekonania. Obrazy przeładowane kolorem - dla mnie zbyt ciężkie trochę. Wolę zdjęcia, gdzie cieszysz się światłem.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
niebanalne jak dla mnie portrety , magiczne wprost kolory , jest takie wrazenie jakby patrzylo sie na obrazy dawnych malarzy , napewno nie da sie przejsc obok tych prac obojetnie , sa poprostu ladne
Drugie i trzecie, nieodparcie mi się kojarzą z obrazami świętych. Może pozy (?).
Tylko ten sweterek na drugim i liść na trzecim nie pasują. Prosta suknia i krzyż- święte jak nic![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Heniu, musiało być grzecznie bo to moja uczennica jest
z koła foto
ma fantastyczną urodę, taką....tatarskąinną , nie dosłowną
chłopcy, dziekuje za odwiedziny w moim wątku, serdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Fantastyczna ostatnia wrzutka, piękne kolory tła dopełniają kadr, dobrze, że nie koncentrujesz się tyko na wykadrowanej buzi z płytką GO bo takimi kadrami jestem już zmęczony.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kowal73 ; 27.09.11 o 15:53 Powód: literówka
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Jesienne bardzo mi się podobają, to twoje portretowe kolorki... szczególnie zdjęcie nr 1. Gdyby modelka wyrażała jakieś radosne uczucia, to zdjęcia 2 i 3 miałyby zdecydowanie większe oddziaływanie.
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
ciekawie wyszlo , modelka sprawia wrazenie strasznie delikatnej , dodatkowo poteguje to jej mina , jak zwykle ciekawe kolory , troszke widac noge od krzesla i ten badyl od drzewa iglastego w prawym gornym psuje lad w kadrze , jak zwykle, nie da sie przejsc obojetnie obok Twojego zdjecia , napewno jest ciekawe i nietuzinkowe , oceny sie jednak nie podejme gdyz nie jestem specjalista w tej dziedzinie
Poprzednia wrzutka 1 rewelka jak zwykle, dwojeczka jakos za zolto troche na buzce, trojeczka mocna ostrosc na sweterku i mnie to kompletnie rozprasza,
ostatnia fotka jakos tak blado jak nie Ty?
pozdrawiam serdecznie
Janek