Strona 361 z 435 PierwszyPierwszy ... 261311351359360361362363371411 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.601 do 3.610 z 4348

Wątek: Odp: wanilia - moim okiem

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Eddie:skromnie sądzę,że możesz smiało opinię diaboliqa wziąć do siebie.Kto wie czy nie bardziej niz wanillia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Opinia Diaboliqa jest tak samo krzywdząca jak wszystkie opinie pochwalne.
    Tu się zgodzę. Opinie pochwalne robią wiele złego na tym forum (i również nie mówię tego tylko o pracach wanilii).

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Eddie:skromnie sądzę,że możesz smiało opinię diaboliqa wziąć do siebie.Kto wie czy nie bardziej niz wanillia
    Dziękuję. Bez Twojego "zielonego światła" bym się nie odważył.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Dodam przy tej okazji, że zaczynam dostrzegać jednostki uzurpujące sobie prawo do bycia najmądrzejszymi. Tylko oni mają rację!
    Nie idźcie tą drogą, popatrzcie na sytuację w Indiach - oni już mają święte krowy.
    Bo krytyka musi mieć sens, jeszcze tego nie zrozumiałeś, Irku? Trzeba umieć ją podać, wyrazić myśl tak, aby była czytelna, merytorycznie. I pokaż mi to moje oburzanie się
    -------------------
    Jak Kali ukraść krowę to dobrze -jak Kalemu ukraść to źle --Jest jeszcze przypowieść o belce w oku i itd ... --Na krytykę zareagowałeś tak, że trzy osoby przeprosiły pisząc, że nie będą więcej komentować Twoich zdjęć...
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 5.05.11 o 08:51

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    -------------------
    Jak Kali ukraść krowę to dobrze -jak Kalemu ukraść to źle --Jest jeszcze przypowieść o belce w oku i itd ... Eddie --Na krytykę zareagowałeś tak, że trzy osoby przeprosiły pisząc, że nie będą więcej komentować Twoich zdjęć...
    Wciąż nie pokazałeś...

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Przepraszam, czy tu biją?
    To teraz, zamiast na temat fotek Wanili, będzie dyskusja o słuszności wyrażania opinii?
    To chyba nie ten wątek nie?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Wciąż nie pokazałeś...
    --------------
    Może ktoś mnie wyręczy -- Wolę z Tobą nie kontynuować przepychanek słownych --powody chyba rozumiesz?
    ---------------------
    Natomiast Wanilia dała mi naprawdę życzliwie "CMOK" za wyjaśnienie krytyki pod zdjęciem, mimo iż oceniłem je na jedynkę --Ja nikomu nie kadzę i Wanilia to rozumie ...
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 5.05.11 o 08:59

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Ojjeeej, a to wątek wanilii a nie o stosunkach irek50-Eddie? Nie zauważyłam sorki

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    --------------
    Może ktoś mnie wyręczy -- Wolę z Tobą nie kontynuować przepychanek słownych --powody chyba rozumiesz?
    Nie, ale cieszy mnie Twoja decyzja

Bufetowa, Irek najwyraźniej po prostu musi mieć kogoś, z kim będzie mógł się boksować. Kilka takich przypadków już było w historii tego forum.

BernArt - Moje zdjęcia

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    I to zasłużenie!
    Po co jest ten post? Chciałeś przekazać Wanilii swoją opinię o jej zdjęciach? Mogłeś to zrobić na privie.
    Bardzo ciekawa koncepcja dotycząca sposobu funkcjonowania forum.
    Ci lepsi mogą się wypowiadać publicznie, ci gorsi milczeć lub co najwyżej pisać na priv. Oczywiście pewnie nie widzisz związku między swoją wypowiedzią a odpływem wielu fajnych osób z tego portalu.
    Przepraszam, że odpisuję ci publicznie. Więcej tego nie zrobię, bo jak mniemam nie mam do tego prawa.

A jeśli wanilia będzie chciała (bo przecież może uznać moje wypociny za brednie) to chętnie rozszerzę swoją wypowiedź. Prywatnie.
    pozdrawiam

PS. Wypowiedziałem się również w wątku o sztukach walki i to nawet wcześniej. Dziwne, że nikt tam mnie nie skrytykował za głupie rady udzielane publicznie. :/

PS. Gwoli ścisłości - moja wypowiedź była do bólu merytoryczna. Może sprawiedliwa, może nie, ale odnosząca się do tematu. nie ja zacząłem pyskówki i osobiste wycieczki.
    Ostatnio edytowane przez diabolique ; 5.05.11 o 09:23