Eddie:skromnie sądzę,że możesz smiało opinię diaboliqa wziąć do siebie.Kto wie czy nie bardziej niz wanillia![]()
Eddie:skromnie sądzę,że możesz smiało opinię diaboliqa wziąć do siebie.Kto wie czy nie bardziej niz wanillia![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 5.05.11 o 08:51
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Przepraszam, czy tu biją?
To teraz, zamiast na temat fotek Wanili, będzie dyskusja o słuszności wyrażania opinii?
To chyba nie ten wątek nie?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
--------------
Może ktoś mnie wyręczy -- Wolę z Tobą nie kontynuować przepychanek słownych --powody chyba rozumiesz?
---------------------
Natomiast Wanilia dała mi naprawdę życzliwie "CMOK" za wyjaśnienie krytyki pod zdjęciem, mimo iż oceniłem je na jedynkę --Ja nikomu nie kadzę i Wanilia to rozumie ...
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 5.05.11 o 08:59
Ojjeeej, a to wątek wanilii a nie o stosunkach irek50-Eddie? Nie zauważyłam sorki![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Bardzo ciekawa koncepcja dotycząca sposobu funkcjonowania forum.
Ci lepsi mogą się wypowiadać publicznie, ci gorsi milczeć lub co najwyżej pisać na priv. Oczywiście pewnie nie widzisz związku między swoją wypowiedzią a odpływem wielu fajnych osób z tego portalu.
Przepraszam, że odpisuję ci publicznie. Więcej tego nie zrobię, bo jak mniemam nie mam do tego prawa.
A jeśli wanilia będzie chciała (bo przecież może uznać moje wypociny za brednie) to chętnie rozszerzę swoją wypowiedź. Prywatnie.
pozdrawiam
PS. Wypowiedziałem się również w wątku o sztukach walki i to nawet wcześniej. Dziwne, że nikt tam mnie nie skrytykował za głupie rady udzielane publicznie. :/
PS. Gwoli ścisłości - moja wypowiedź była do bólu merytoryczna. Może sprawiedliwa, może nie, ale odnosząca się do tematu. nie ja zacząłem pyskówki i osobiste wycieczki.
Ostatnio edytowane przez diabolique ; 5.05.11 o 09:23