Patrząc na ostatni portret myślę, że ten trzymany misiak dodał pewnosci modelce i czuje się duzo swobodniej zdobywając sie na uśmiech niczym ze sławnego obrazu. Zdjęcie ma sympatyczny przekaz i podoba się.
Patrząc na ostatni portret myślę, że ten trzymany misiak dodał pewnosci modelce i czuje się duzo swobodniej zdobywając sie na uśmiech niczym ze sławnego obrazu. Zdjęcie ma sympatyczny przekaz i podoba się.
pozdrawiam Wiejo
Portrecik z misiem fajnusi,no i charakterek jakby inny.
Nie jestem przekonany tylko do kadrowania góry - trochę za mało zdecydowania tutaj widzę.
Światełka nie poskąpiłaś,zwłaszcza na twarzy;wolałbym bardziej subtelniejsze światło w tej sympatycznej scence.
Mówiąc krótko i na temat - ładniusio ale z małym ale.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Portret cz.b. SUPER!!!!
Dziekuję chłopcy serdecznie
toko- masz rację z tym palcem, w kompuerze już zastempelkowałam
Wiejo- miny żabci nie wynikają ze stresów ale z humorów trzeba trafić na dobry dzień lub powziąć niepedagogiczne środki mobilizacji żabci
e 510- co do kadrowania, może dałabym się przekonać,
stylizacja swiatła była celowa i świadomie nią pokierowałam, wydaje mi się że nadała głębszego charakteru zdjęciu. Z oryginału wyszłoby takie "poprawne" o którym piszesz ale ....tylko poprawne. Muszę się kiedyś na privie podzielić z tobą moimi przemyśleniami co do obróbki, i celu do którego zmierzam, może mi podpowiesz jak to osiagnąć, w obróbce jesteś świetny
voovoo- jakże się cieszę , że choć bardzo rzadko- ale udaje mi się zdobyć Twoją aprobatę. Fajnie , że takie niepopularne próby znajdują zwolenników![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Cieszę się,że się cieszysz ale moja aprobata jest niskiej próby.Słabo znam si e na fotografii.Pochlebia mi fakt,że zauważyłas moja opinię![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
To na dobranoc jeszcze jedna żabcia i ruszam do wyrka.
p.s.Tommy- jutro wrzucę- jak prosiłeś- z przyjemnością![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Mnie ten tez sie bardzo podoba. Zarowno mina modelki jak i obrobka.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic