Bardzo udane zdjęcie.
I tak ....i nie.... że się tak wyrażę........
Zabawa z sikorkami była przednia, ale podziwiam między innymi Kasprzyka za wytrwałe czatowanie w czatowni, jednakowoż zazdroszczę rozmaitości gatunków. To jest sport dla wyrtwałych, ja z pewnoscią do nich nie należę.... przynajmniej jeśli chodzi o czekanie...., ( muszę działać)
Fotografowanie ptaków i innych zwierzaków kojarzy mi sie z ekeologiczną odmianą wędkarstwa dla estetów
Bardzo dziękuję za piękne noty (coniektóre przyprawiły mi o szybsze tętno).
Były głosy dotyczące słoninki a dokładniej jej braku , wstawiam więc i takie.![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Pomysł z tą ramką - znakomity!
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Tak - sikora, szczególnie ta z galerii znakomita!
Ładnie się komponuje w tym kwadracie![]()
Sikorki śliczne - czuć zimę, a i ramka bardzo pasuje...
Poprzednie - norweskie - przywołałaś wspomnienia, bardzo fajne kadry, choć dołączę się do "narzekania" na obróbkę - MSZ kolory aż rażą po oczach...
pozdrawiam cieplutko...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
z rameczką świetneponieważ za bardzo wciągnąłem się w tematy ptaszków, jakiekolwiek jadło psuje zdjęcie - to taka moja choroba, zaraziłem się na fotoprzyroda
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Będę miała to na względzie, choć w tej kategorii foto planuję robić zdjęcia raczej przypadkowe a nie planowane. To była próba ostrości obiektywu, myślałam , że szwankuje z ostrością, bo od czasu do czasu "ślizgał" się po obiekcie w przód i w tył. Jadnak przy dostatecznym świetle i kontrastowości szczegółów sprawował się całkiem nieźle. Gorzej, gdy obraz jest zbyt jednolity. Fotografowałam 300-setką.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ze słoninką i bez bardzo się podoba, myślę że to robota ramki, fajny pomysł, pozdrawiam.