Strona 254 z 435 PierwszyPierwszy ... 154204244252253254255256264304354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.531 do 2.540 z 4348

Wątek: Odp: wanilia - moim okiem

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Grizz miałam prawo nie zgodzić się z twoją opinią i tak uczyniłam, argumenty podałam.
    Jeśli jednak więcej osób napisze że światło złe, obiecuję się nad tym faktem zastanowić.
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    to może i ja się wypowiem

Zdjęcia , które były komentowane że uśmiech jest nienaturalny mi się nie podobają. Nawet jeżeli to prawdziwe usta, to pokazanie ich w taki sposób jest nieumiejętnym pokazaniem cech modelki. Ostatnie zdjęcia nie wykorzystuje potencjału modelki. Ot tak, pokazane. Zacytuje zgryźliwego osobnika z innego forum "Pończocha - ostatnia deska ratunku fotografa amatora..." Bardziej podobają mi się zdjęcia z podróży.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Grizz miałam prawo nie zgodzić się z twoją opinią i tak uczyniłam, argumenty podałam.
    Jeśli jednak więcej osób napisze że światło złe, obiecuję się nad tym faktem zastanowić.

światło złe, zwykłe.
    Ostatnio edytowane przez Qben ; 5.12.09 o 16:17 Powód: Automatyczne scalenie postów

Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Milczenie jest złotem....

Żeby rozluźnić atmosferę wrzucam zdjęcie operatorki suszarki. Zarządała uwiecznienia w osobiście przygotowanej stylizacji....
    Panna Kicia ....
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	kicia m.jpg
Wyświetleń:	190
Rozmiar:	100,1 KB
ID:	26904  
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Czy Ty zdajesz sobie sprawę, jakie TWA Ci się wyrobiło?

Nie potępiam tego, mogą Ci słodzić, ale nie licz, że uzyskasz opinie od części osób, które maja uwagi do Twoich zdjęć, bo są one natychmiast zagłuszane i wyśmiewane.

Nikt nie ma ochoty walić grochem o ścianę, dlatego milczą. Zrazili się już wcześniej.

p.s. podkreślam nie pisze o Tobie, tylko o Twoim kółeczku. Od Ciebie już tylko zależy, czy chcesz słyszeć same ochy i achy, czy uzyskać rzeczową dyskusję i robić lepsze zdjęcia.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Qben Zobacz posta
    to może i ja się wypowiem

Każdy ma prawo do oceny, wiadomo, że każda ocena jest subiektywna i nie ma co na ten temat dyskutować, każdy ma rację ... / z racjami to jest jak z d..., każdy ma swoją / Zaintrygowało mnie to :

światło złe, zwykłe.
    Byłbyś uprzejmy wyjaśnić jak dalece niezwykłe musi być światło żeby było dobre i jak rozumieć "zwykłe czyli złe" albo "niezwykłe czyli dobre" itd. itd. ???

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Nie musi być dalece niezwykłe, po prostu można tym światłem pograć, coś podkreślić, coś zatuszować a nie walić jak popadnie i zachwycać się każdym swoim efektem usprawiedliwiając go że był zamierzony. Trochę pokory, na prawdę starzy wyjadacze do tego wątku nie zaglądają bo nie chcą psuć samopoczucia autorce zdjęć. Jeszcze długa droga przed Tobą.

Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Grizz zajrzyj na pierwsze strony mojego wątku. To dzięki mojemu jak nazwałeś TWA udaje mi się robić coraz lepsze fotki i to IM zawdzięczam!!!

Więc powiedzenie "walić grochem o ścianę " jest tu zupełnie nie na miejscu!

Jest też wele osób, które tu w wątku nie wypowiadają się a pomogły mi wielokrotnie w różnych sytuacjach. Każdą z tych osób cenię i pamiętam. Sama staram sie pomagć innym na tyle ile potrafię.

Z tego tego co widziałam, nie mam złych not pod ostatnim zdjeciem. Są tam też oceny od osób, które są w portretach osobami których prace podziwiam.
    Chcesz mi powiedzieć , że to wszystko TWA?

Przykro mi z powodu tej dyskusji.

....
    Qben, nie miej mi za złe ale... nie wierzę, że wiesz co to dobre światło....
    Ostatnio edytowane przez wanilia ; 5.12.09 o 16:40

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    wanilia, nie mam CI za złe, ale jestem pewien, że Ty też nie wiesz...

...ale! zbliżają się święta. Twoim bliskim jako prezent podpowiadam świetną książkę którą(o dziwo) przeczytałem. Michael Freeman "ŚWIATŁO I OŚWIETLENIE W FOTOGRAFII CYFROWEJ"
    Ostatnio edytowane przez Qben ; 5.12.09 o 16:32

Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    żydowskim targiem- ja mniej nie wiem- niż ty nie wiesz

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Grizz zajrzyj na pierwsze strony mojego wątku. To dzięki mojemu jak nazwałeś TWA udaje mi się robić coraz lepsze fotki i to IM zawdzięczam!!!

Więc powiedzenie "walić grohem o ścianę " jest tu zupełnie nie na miejscu!

Jest też wele osób, które tu w wątku nie wypowiadają się a pomogły mi wielokrotnie w różnych sytuacjach. Każdą z tych osób cenię i pamiętam. Sama staram sie pomagć innym na tyle ile potrafię.

Z tego tego co widziałam, nie mam złych not pod ostatnim zdjeciem. Są tam też oceny od osób, które są w portretach osobami których prace podziwiam.
    Chcesz mi powiedzieć , że to wszystko TWA?

Przykro mi z powodu tej dyskusji.

....
    Nie rozumiesz.

1. Trudno, zeby na pierwszych stronach wyrobiło Ci się juz kółeczko

2. Nie mówię, ze robisz złe zdjęcia i że nie są one lepsze w porównaniu z początkiem

3. Dlaczego mają być złe noty? Przecież nikt nie mówi, ze to zdjęcie jest złe.

4. No cóż, szkoda, ze nie można wyrazić swojej opinii, bo od razu robi się przykro, zostaje się "artystom". Pewnie przyjdzie mi omijać ten wątek, tak jak zaczęło robić to wiele osób...

Bardzo przepraszam, że mam inne zdanie od reszty wypowiadających się.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.