No to jeszcze troszeczkę![]()
No to jeszcze troszeczkę![]()
Nr.7 ...
Bardzo fajne zdjęcie ...
zywe kolory ... kadr też bardzo dobry ...
Przeszkadza jedynie ucięty cień i ludzie w tle ...
7 dobra
8 masakra- czy robilas cos PS-ie? Twarze i okragly budynek po lewej- okropne!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Próbowałam je wskrzesić bo jakiś sentyment mam do tego zdjęcia, ale jak to mówią z g...na złota się nie zrobi, masz rację jest marne![]()
Witam
rozumiem Cię doskonale, równiez mam wiele sentymentu do miejsc w których bylismy z żoną - niestety wszystkie fotki wykonywałem jeszcze na kliszy, częśc z nich skanowałem, ale efekt jest taki, że na dzien dzisiejszy zdjęcia nadaja się raczej do "użytku domowego".
Twoje natomiast jak widze w większości śmiało można pokazać i co więcej zachęcać nimi do poznawania świata !
Bardzo się cieszę , że prowadzisz ten wątek , bo w jakis sposób poprzez Twoje obrazy nastrajam się w świetny humor. Z wielka przyjemnościa śledze co raz to nowe "wspomnienia" podróżnicze.
Pozdrawiam serdecznie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
7. nigdy bym nie skojarzył z Chinami a raczej z Hawaii, Honolulu itp.
Lubię nocne klimaty, ale za dużo przepałów na elewacji.
Generalnie na plus jeżeli chodzi o pewną śmiałość robienia fotek ludziom wprost i to na obcej ziemi! Dobrze to wróży![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Nie jestem specjalistką w nocnych tematach, a Chiny to nie tylko ryżowe czapki- Shanghaj i Hongkong są naprawdę piękne! Pełne kontrastów i sprzeczności. Zakochałam się w tych miastach, żałuję że na zorganizowanej wycieczce nie udało mi się poznać ich od tej zupełnie -nie turystycznej strony.
Jednak najbardziej bajeczna była wyspa Hajnan- koniec świata. Handlarze perłami, dżonki rybackie- niestety nie utrwaliłam wszystkiego co chciałam.
Szkoda, że nie numerujesz fotek, ale 7 z poprzedniej wystawki miodzio. Numeruj, wtedy możemy się odnosić jak należy. Ale generalnie zazdroszczę miejsc i chyba by mi zabrakło miejsca na kartach!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Nie wiem jak numerować zdjęcia jeśli wstawiam je w tej postaci![]()