3 pierwsze ładnie skrojone kadry
1- brakuje mi tam jakiegoś żywego ludzika![]()
3 pierwsze ładnie skrojone kadry
1- brakuje mi tam jakiegoś żywego ludzika![]()
podobają mi sie z oceanem, grafitti, kotek. Pozostałe jako relacja z podróży też niezłe i wpadają w oko.
pozdrawiam Wiejo
Serdecznie dziękuję za miłe słowa i jako że rodzina jest żeglarska, zamieszczę kilka fotek z takich wojaży. Dzięki miłym sugestiom popracowałam nad ostrością po zmniejszeniu (starałam się nie przedobrzyć) i mam nadzieję, że efekty będą lepsze. Czekam na Wasze wrażenia/ opinie. Będą landszafciki, ale z pokładu jachtu inaczej być nie może. Ahoj!![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 29.05.08 o 00:27
Dla mnie fotki: plaża,ocean i grecja nr1-piekne.
Tak trzymac.
E-400,Hoya HMC PL-CIR,ZD 14-42,ZD 40-150
Miejsca przednie, co do fotek jakby prze ostrzone i prześwietlone.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Grecja- super ! Bardzo mi się podoba, ładny kadr, kolory, ten ludzik w wodzie- super. Najmniej podoba mi się ostatnie, najmniej z tych wszytskich ciekawe. Pozostałe dwa spoczko![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z cyferek które pojawiają się przy poście mniemam, że już kilka osób tu zajrzało. Będę wdzięczna jeśli zostawicie chociaż zdanie... Co do opinii, że przeostrzone, może troszeczkę ale tu każdy lubi co innego, jedni za mało, drudzy za dużo. Postaram się złapać złoty środek . Co do opinni , że prześwietlone to spróbuję się z tym nie zgodzic...
Z każdym z miejsc wiążą się jakieś wspomnienia i ten zielony cypel z palmami mnie osobiście się spodobał ze wzglądu na mgłę, która się za nim nisko kładła- bo pora była deszczowa. Chcę podkreślić że jest naturalna i niekombinowana.
To może jeszcze jakieś żeglarsko- turystyczne?![]()
Laguna 2 cudna, bardzio lubię takie zdjecia, świetne kolory i kadr
solaris też fajne![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Miodne fotki, powinieneś pogadac z biurami podróży, ozłociliby Cię za fotki do katalogów
Dla mnie najlepsze ostatnie, z Pamelą![]()