Ostatnie fotki miodne! gondole super!!
pzdr
Ostatnie fotki miodne! gondole super!!
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Myszka odmawia Ci posłuszeństwa...to niepokojąco brzmi...![]()
ostatnia fotka , pomimo szerokości, ktora zazwyczaj do mnie nie przemawia, bardzo ładna. I nawet zadbałaś o "pacynkę" w lewym dołku
. Super.
Bo.
"Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
Aldous Huxley
Wanilia...? Ale co wiek wanilii ma do rzeczy? Przecież o myszce pisałam...
No wiesz, rpoznan, co też Ci po głowie chodzi....
A żeby nie było, że tylko offtopuję w tym wątku, to odniosę się do ostatniego zdjęcia: bardzo przyjemnie się tą fotkę ogląda, co szczególnie rzuca mi się na niej w oczy to albo duża rozpiętość tonalna Twojego aparatu, albo bardzo udana obróbka. Podoba się![]()
Ostatnio edytowane przez Agulka ; 27.08.09 o 12:27
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
postanowiłem się wyłamać, mnie się bardzo podobają prawie nierealne kolorki jak z bajki z :
https://forum.olympusclub.pl/attachm...ntid=22529.jpg
Burano m.jpg ciekawe miejsce, fajny kadr ale mimo że wiem, że lubisz krzywizny z fisheye, mnie przy architekturze jednak przeszkadzają
Pozdrawiam
Kolory jak z bajki, ale domki też wolę proste
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Od mojej myszki się odpierwiastkujcieDziała jak szalona
Dzięki za wizyty. Co do gondoli to dopiero będąNa Burano są tylko łódki i motorówki które nie służą turystom ale właścicielom. Jadnak jak zauważyliślie nie ma zbyt wielu turystów, a piękne kolorowe uliczki są puste i można fotografować do woli. Tego samego niestety nie można opowiedzieć o Wenecji, tam tłumy ludzi są od rana do późnego wieczora w sezonie letnim.
Na Burano byliśmy dosłownie 30 minut, bo Włoszka nie uprzedziła mnie , że bilet który kupuję na tramwaj wodny obejmuje wycieczkę na 3 wyspy. Na każdej mieliśmy po pół godz. biegiem. A ja sądziłam , że kupuję po prostu przejazd w jedną i drugą stronę. Mam więc pewne uczucie niedosytu bo Burano jest grzechu warte a niewielu ludzi tam dopływa.
Po prostu wyjątkowe miejsce dla fotografowania.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Jest ładnie, ale czekam na jakieś perełki![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.