moja ulubiona winnica
nie miałam statywu przy sobie- zdjęcie zrobione samowyzwalaczem z torby na aparat
moja ulubiona winnica
nie miałam statywu przy sobie- zdjęcie zrobione samowyzwalaczem z torby na aparat
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 5.05.09 o 13:20
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
ostatnia winnica bardzo mi się podoba. kolorki++. nic tylko zazrościć wojaży
Winnica z żabiej perspektywy - cacy.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Winnica rewelacjaciężko było by wynieść po cichu taką małą beczkę wina ale warto spróbować.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Winnica smakowita. (kadr i treść)
Po prostu świetne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ogromnie podoba mi się pierwsza winnica. Pozostałe także ciekawe ale pierwsza wersja wydaje mi się najlepsza.
Można prosić coś jeszcze z Alhambry? Jeśli TV nie kłamie to jest to miejsce zachwycające.
Ostatnia winnica bardzo poprawna,symetryczna i z niesamowita GO,
ale mnie podobnie jak Ggrzeskowi najbardziej podoba sie pierwsza
pomijajac to, ze Helmuth wolalby ja troche prosciej, oddaje ona najbardziej klimat piwnic, w ktorych przechowuje sie te "cenne" barylki![]()
Winnica miodna, a jeszce przyznaj sie, że to twoja i już widomo gdzie bedzie natępny plenerek![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Winnica3- zwraca uwagę świetną perespektywą, trafnie dobraną ostrością, panującym ładem. Zdjęcie świetne. Osobiście jednak bardziej klimatem piwnicznym zachwyca mnie pierwsze.
pozdrawiam Wiejo