Przyjemne fotki, oddają klimat.
Przyjemne fotki, oddają klimat.
winnica s-klasa: robi wrażanie rozmach i symetria - może wysupłasz więcej ?![]()
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
winnica kapitalna!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Szacuneczek za winnicę!!
Alhambra - też ładnie pokazane.
Wiedziałem że jak nowe zdjęcia na wątku to będzie na co popatrzeć![]()
![]()
![]()
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
wanilia, architektura i winnica nr1, jest świetna! Gratuluję![]()
Ostatnio edytowane przez agus35 ; 3.05.09 o 23:57
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
To lepsza i do tego dopieszczona - to będzie pewnie kładło na kolana, bo mnie piwniczka winna prawie położyła.
Alhambra- być może przez ten błękit nieba okolony wspaniałą budowlą robi wielkie wrażenie i naprawdę bardzo wpada w oko. Jak dla mnie świetne podobnie jak piwnica winnicy gdzie w cieniu leżakują beczki. Zewnętrzna część winnicy poprzez beczkowy wystrój i ładny budynek przyjemna.
pozdrawiam Wiejo
Pierwsza winnica swietna, interesujace swiatlo i symetria
Druga rowniez niczego sobie chociaz w innym klimacie i z doswiadczenia powiem, ze bardzo hiszpanskim!!!!
I "Alhambra" co tu dodac.... przeciez sama w sobie jest cudna, a jak sie ja potrafi pokazac tak jak Ty....jeszcze ladniejsza.
Za Twoim pozwoleniem Wanilia, dodam dla tych ktorzy nigdy nie mieli okazji zwiedzenia Alhambry, ze to co widac na zdjeciu to dokladnie palac Karlosa V, ktory po wypedzeniu Arabow z Granady wybudowal sobie palacyk "w swoim stylu" wewnatrz Alhambry....Cale szczescie, ze nie przyszlo mu do glowy wyburzenie tego co pozostalo z architektury arabskiej....
![]()
dzięki Masarker
nam nawet przewodnik opowiadał, że właśnie pomimo iż Arabów wypędził to właśnie najlepszych architektów abarskich zatrudnił aby mu pałac zbudowali....
a to naprawdę "koronkowa robota"
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/