Raj na ziemi, jednak "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej"![]()
Raj na ziemi, jednak "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej"![]()
A ja stawiam na Sardynkę, znaczy Sardynię
Niesamowite miejsca... a i kadry bardzo udane.
Gratuluję.
Sielankowe miejsca. Jak na nie patrzę, to zastanawiam się dlaczego nauczyciele protestują.![]()
Eee tam, te ostatnie to takie... z folderu.
Wolę klimaty kubańskie![]()
Ja tu ściany w domu maluję a wy tu jakieś podśmiechujki urządzacie!?
Jakie Azory????? (Rocco?)
Słuchajcie to fakt, że wiele moich zdjęć jest takich folderowo- turystycznych, lubię łapać ładne widoki, żeby o nich nie zapomnieć. Ale mam nadzieję, że nie tylko takie będę mogła wam pokazać, próbuję się rozwijać
Dodam wam kubańskiech klimatów, sami chcieliście, niestety fotki nie są najlepszej jakośći dlatego się nimi nie chwaliłam (bo nie ma czym). Esencja kuby w postaci - tancerek , myślę że zainteresuje zwłaszcza panów.
Jedno jest "mocniej poruszone" ale śmieszny efekt wyszedł więc nawet mi się podoba. Może ktoś z was ma pomysł jak te fotki urafować w PS żeby choć pamiątkę z podróży stanowiły, jakieś filtry artystyczne?
"Kuba wyspa jak wulkan gorąca..." - musi być w tym sporo prawdy, i chyba nie tylko ze względu na temperaturę. Do tej pory, takie stroje i tancerki kojarzyły mi się niemal tylko z Brazylią i tamtejszym karnawałem.
Osobiście nie mam nic przeciwko ładnym widokom. A nawet chętnie takowe oglądam. Mimo, że sporo w tym wątku takich kadrów, to ich autorce raczej nie grozi "zaszufladkowanie" do kategorii "fotograf pocztówkowy". Poza tym, grzechem byłoby nie uwiecznić na zdjęciach tak pięknych miejsc.
Rocco- Tam mnie jeszcze nie było, co ma mąż ta te trzęsące cudze dupki patrzeć?! Sama na stół w kuchni wskoczę
(To nie były Azory tylko Seszele
Bajeczne bo podziwiane z żaglóweczki.)
Jak coś jeszcze wygrzebię to dorzucę, na razie remonty domowe wykonuję.
Jak się chce jeżdzić na wycieczki to trzeba oszczędzać
Ggrzesiek dziękuję za miłe słowa- miód w uszach![]()