Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kochani jak ja się tego wszystkiego nauczę to dopiero będzie !
Dziękuję kolegom za cierpliwość. Ja bawiłam się tym zdjęciem ale nie chciałam przesadzić z nienaturalnością bo często jest w galerii krytykowana... Może powinnam się po prostu kierować tym co mnie sią podoba? Wasza propozycja super!
Pozdrawiam!
Bardzo chętnie zaglądam do tego wątku. Zwłaszcza, że tytuł i zawartość luźno kojarzą mi się z programami pana T. Halika i E. Dzikowskiej, np. "Pieprz i wanilia".
Zdjęcia z Kuby (oczywiście nie tylko) świetne. Jednak póki co, nie podejmę się wybrania 3 najlepszych. Choć z pewnością wśród moich faworytów jest portret Kubanki i jakiś samochód. Bardzo też podobają mi się zdjęcia 1m (trochę szkoda nieostrości) i 10m.
Ratowanie nieba - tutaj mam mieszane uczucia, mam na myśli ratowanie selektywne. Czasami przepalenia są na tyle duże, że takie wyretuszowane niebo wygląda nienaturalnie. Mam na myśli obszary, które robią się szare lub przyjmują inny nienaturalny odcień. Wtedy, moim zdaniem, chyba lepiej zostawić trochę prześwietleń, w końcu to żadna zbrodnia.
1 także bardzo fajna.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Ggrzesiek ; 24.06.08 o 13:01
Przejrzałem cały wątek. Warto było. Na pewno będę zaglądał tu regularnie![]()
Pomimo iz sezon ogórkowy kwitnie dodaję kolejne fotki. Liczę na odzew i dziękuję za poprzednie wizyty.
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 24.06.08 o 18:54
Jak zwykle z przyjemnościa tu zaglądam
Na ostatniej fotce coś czai się w mroku jaskini, tylko oczy błyszczą...![]()
Ostatnia seria - przeczucie mówimi że to Mauritius ... ale pewnie się mylę... fotki to kolejna bomba![]()
ciepło, ciepło...... próbuj dalej
P.s. rocco to moje sztuczne oko tak świeci![]()
Swietne miejsca, ostatnia fotka super.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Zawitać tam kiedyś, raj na ziemi?![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.