Strona 108 z 435 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118158208 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.071 do 1.080 z 4348

Wątek: Odp: wanilia - moim okiem

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Wpadłaś w pułapkę.

Z jednej strony chcesz spełnić marzenia jednych, tęskniących w te zimowe wieczory za ciepłymi widoczkami /to tacy jak ja
    - dziękuję / z drugiej strony pokazujesz zdjęcia, które w pierwszej selekcji nie przeszły i których słabości jesteś już na pewno świadoma.

Narażasz się na krytykę forumowiczów, którzy traktują każde zdjęcie jak obiekt wystawowy i wyżywają się w krytyce. To też jest zrozumiałe i do przyjęcia. Wiele wątków, w tym i Twój zostało po to założonych, by się uczyć.

Ten jednak rozrósł się do miejsca spotkań i relaksu, do poznawania świata Twoimi oczami.

Decyzja należy do Ciebie, czy chcesz być w gronie wyrozumiałych przyjaciół, którzy chcą się nacieszyć ładnymi widokami, czy też chcesz poddawać Twoje zdjęcia wiecznemu osądowi i liczyć się z wprawdzie objektywną ale nie zawsze miłą i potrzebną krytyką.

Z mojej strony proszę o więcej, nawet nie do końca poprawnych zdjęć, bo moja chęć zwiedzenia Kuby jest coraz większa.
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Jasiu to święte słowa. Jest dakładnie jak piszesz.
    Sugerując się innymi wątkami gdzie znalazłam zachwyty klubowiczów nad technicznie nienajlepszymi zdjęciami z różnych miejsc o których w zimowy wieczór miło pomyśleć ,stwierdziłam, że tych może nieco mniej ciekawych, ale oddających klimat miejsca mam jeszcze bardzo wiele.
    Niestety tak jak wykrakał mi to Lucca będą wobec mnie coraz wyższe oczekiwania. No cóż, nie będę więc wyciagać z lamusa żadnych zdjęć.
    I nie zhańbię się już żadną w moim mniemaniu średniej jekości fotką.
    Muszę jakoś sobie poradzić z tym brzemieniem
    Pozdrawiam maruderów
    P.S. Niedługo kolejna wyprawa, mam nadzieję że bogatsza w wiedzę zabiorę się do utrwalania piękna i egzotylki krajobrazów.
    Ostatnio edytowane przez wanilia ; 6.02.09 o 21:33
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    zaraz tam hanba... odgrzewany obiad to nie hanba
    no i gratulacje z okazji brzemienia
    i dziekuje za pozdrowienia
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar maj0nez
    Mieszka w
    Opole Lubelskie
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Każdy fotograf ma w swoich zasobach jakieś normalne fotki a nie tylko takie na wystawe
    Kuba super temat.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    wanilia, załóż drugi wątek szufladowy, ja podobnie jak Dziadek jestem głodny świata i z przyjemnością go Twoim okiem zobaczę.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Sie nie przejmuj krakaniem Lucci.On nie jest zadna wyrocznia.Jakie moze miec on pojecie,jesli sam wstawia tak waski temat,ze poza platkiem,paczkiem i kawalkiem liscia nic u niego nie zobaczysz.Rob to co uwazasz za sluszne.zmajstruj tamat -Moje abc z aparatem-i tam wstawiaj te znalezione w glebokiej szufladzie.Fotki wczesniejsze nie sa gorsze od tych nowych.Swiat tylko wtedy gorzej wygladal.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Wanilia, kadruj ciasno. Zdjęcia zwykle na tym zyskują. Pozwoliłem sobie przyciąć dwie Twoje foty, które są w moim przekonaniu fajne.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	sad_d4m.jpg
Wyświetleń:	184
Rozmiar:	131,0 KB
ID:	12316   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	sad_dm.jpg
Wyświetleń:	184
Rozmiar:	56,7 KB
ID:	12317  
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Zdjęcia z Don Kichotem, wystrojonym pieskiem, brodatym dziadkiem w berecie są naprawdę fajne i obrazują, że na Kubie też można spotkać odlotowe motywy. Zdjęcia przedstawiające kubańskie ulice i normalne toczące się życie, chociaż bez wyraźnego motywu wnoszą element poznawczy kraju tak odmienny od naszego, że zasługują na uwagę.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi Awatar maj0nez
    Mieszka w
    Opole Lubelskie
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    piesek jest super na bajerze.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Ach dziękuję wam bardzo za dobre słowa. Czarny, rzeczywiście w Twoim wydaniu ładnie to wygląda.
    Nie będe się dąsać (ja nie z tych od cichych dni, tylko od expresowo latających talerzy, burza a zaraz potem słońce)
    Ale nie powiem, miło mi się na sercu zrobiło
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/