Na zdjęciu 255 podoba mi sie wyspa do której pieknie schodzą chmurki. Taki marzycielski widok. Wespa musi się świecić i być pięknie utrzymana. To cześć kultu i historii motoryzacji. Poza tym ładny kadr.
pozdrawiam Wiejo
"Kochanie foka wybierz mi, przygotuj grota do stawienia..." taka szanta jest
ale w dziedzinie akty, to mój przedział wiekowy do bardzo zakrytego aktu się klasyfikuje lub do zdjęć w klimacie SaudkaŚwietnie wypadłabym w akcie ze skakanką
Kolega Kasprzyk tu idealizuje
Bufetowa, ja mam opory w braniu udziału bo samotny żagiel na razie jestem , pozwolę sobie na PW napisać.
No i skoro było żeglarsko to fotkę dodaję![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 20.01.09 o 22:57
A może lepsze BW? żeby te pomarańcze nie dawały po oczach? Jak sądzicie?
Ja to b/w popieram.
W wersji z kolorowymi kamizelkami to faktycznie zdjęcie wygląda jak b/w z selekcją obiektu w kolorze. Druga wersja jest fajna.
wręcz próbowałam wyciszyć ten pomarańcz ale ciągle bje po oczach, tylko jakoś wydaje mi się że kolor więcej dramatyzmu wprowadza, sama nie wiem...
Ja zazwyczaj jestem za zdjęciami w kolorzei teraz chyba tez bardziej podoba mi sie kolor, owszem pomarańcz bije po oczach, ale tak jak powiedziała wanilia dodaje zdjęciu trochę dramatyzmu i kolory nadają klimacik
Pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
I tak ma być! Kamizelki ratunkowe są specjalnie w takim kolorze, mają dawać po oczach, żeby osoba w nią ubrana była łatwiejsza do zauważenia![]()
W kolorze lepiej widać ciężkie chmury i ich strukturę, faturę wody i żagli. MZ, za dużo czerwonego (woda i żagle mają dziwny zafarb). Pozwoliłem sobie pobawić się suwaczkami a kamizelki potraktowałem osobno. Oto co wyszło (nie mówię, że tak jest lepiej, ale że można powalczyć, zachowując kolor):
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja także jestem za wersją kolorową. I bardzo podoba mi się kadr. Tak jak napisał Maruda, bardzo dynamiczne ujęcie.