Taka mała wskazówka dla osób z mniejszym doświadczeniem z aktualizacjami Olympusa. Na podanej powyżej stronie zostało zaznaczone, że: "Do aktualizacji oprogramowania aparatu wymagane jest oprogramowanie Olympus Workspace wraz z Digital Camera Updater." Czas jakiś temu Camera Digital Updater (Program Aktualizujący Cyfrowe Aparaty Olympus) był samodzielnym programem służącym wyłącznie do aktualizacji firmware. Jednak został w pełni zintegrowany z Olympus Workspace, od początku istnienia tej nowej aplikacji. Zatem nie należy poszukiwać OW w specjalnej wersji z Digital Camera Updater, ponieważ każda kopia programu ma updatera w sobie. Miłej soboty
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Podaruję sobie aktualizację, spod choinki nie wystaje żaden 150-400 , filmów też nie kręcę. Po ostatnim apgrejdzie i wyzerowaniu ustawień dalej nie mogę dojść do ładu z C1,2,3 ( pewnie za rzadko pstrykam)
Jacek
Koledzy, mam problem. Od kilku tygodni próbuję zaktualizować firmware EM1 II. Aktualizuję oryginalnym kablem USB za pomocą najnowszej wersji OW z wyłączonym antywirusem, pełną baterią. Wychodzi informacja: Nie udało się ustanowić połączenia z serwerem (0x80041022). Kilka miesięcy temu robiłem to bez problemu, od jakiegoś czasu nie jestem w stanie. Jakieś sugestie? Pozdrawiam.
Hmmm wyłączono serwery Olympusa ?
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 8-25/f4+100-400/5.6-6.3+ 12/2 + 45/1.8 . Czasem S 23Ultra