sorki, matematyka to nie jest moja mocna strona - już poprawione![]()
sorki, matematyka to nie jest moja mocna strona - już poprawione![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dynamiczne zdjęcia, a 35 wręcz super dynamiczne i to chyba podoba mi się najbardziej. Co nie zmienia faktu, że wszystkie świetnie się ogląda.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Ggrzesiek ; 1.07.08 o 08:29
Sympatyczne, wolę jednak Twoje lotnicze![]()
chyba was za bardzo do nich przyzwyczaiłem, mnie coraz częściej ciągnie tam gdzie jest akcja i człowiek![]()
Sebastian
kombinowanie to ryzyko...ślub to specyficzna dziedzina, o czym się przekonuję z każdym kolejnym. Można kombinować ale trzeba znać umiar, nie każdy to lubi.
Dlatego sprytny fotograf zrobi tzw "sztampę" czyli ładne buzie, uśmiechnięte i w pełnym kadrze a do tego dopstryka czegoś z jajem i pomysłem. Na szczęście mamy nieograniczone możliwości zapisu, więc można pstrykać do zajechania migawki.
Sporo zalezy od rozmowy z parą - mogą trafić się "szaleńcy" jak i konserwatyści. Jednym i drugim podobają się diametralnie rożne fotki...dobra "rozmowa wstępna" to połowa sukcesu. I nie ważne że innym się nie podoba - ma się podobać konkretnej parze, to oni polecą Cię znajomym...
Sebastian
Po ostatnich widać, ze chyba tez tam, gdzie za foty dają ciepłą gotówkę
Fajne, człowieków dostatek ale akcji to specjalnie nie zauważyłem.
No może na ostatniej serii ale to chyba tylko jednosekundowa akcja, tyle klatek strzeli E-trojka w sekundę
PS
Tylko czasem nie myśl się obrazić czy coś. To żarty takie są...![]()
za stary jestem na obrażanie...z tą akcją to chodziło mi bardziej ogólnie - sport, ruch itd...coś jak te foty z kitesurfingu. Ze ślubnych mam trochę więcej ale problem z fotami weselnymi jest taki że trzeba by pokazać wszystkieżeby pokazać rozmaitość.
Sebastian