Z ostatniej serii drugie oraz cztery ostatnie są naprawdę smaczne. Podoba mi się obróbka, tak poza tym.
Z ostatniej serii drugie oraz cztery ostatnie są naprawdę smaczne. Podoba mi się obróbka, tak poza tym.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
dzięki, miło mi to słyszeć, Ania i Grzegorz dostaną tę obróbkę jako extra dodatek poza "normalną". Czasem jak mi czas pozwala i dobrze mi się z Parą pracuje to powstają różne...."eksperymenty"
![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Przejrzałam sobie Twój wątek od początku i widzę, że w każdej dziedzinie fotografii idzie Ci świetnie. Tylko pozazdrościćPiękne portrety, bardzo fajne zdjęcia lotnicze i bardzo dobre zdjęcia ślubne. Te ostatnie szczególnie zwróciły moją uwagę i gdyby można było cofnąć czas albo gdyby przyszło mi brać ślub po raz drugi
to bez wahania poprosiłabym Cię, abyś robił zdjęcia.
Z ostatniej serii 149 bardzo mi się podoba. Dzieciaczek tak pięknie patrzy w obiektyw.
dziękuję
staram się jak mogę - nie wiem czy nie jestem zestresowany bardziej od Par, którym robię zdjęciatrochę nerwów mnie to kosztuje...w końcu to pamiątka na cale życie i chwile nie do powtórzenia.
Te zdjęcia są dla mnie szczególnie ważne, bo bardzo dobrze wspominam tą parę, świetnie nam się pracowało i przepięknie, naturalnie pozowali. I cały ślub, imprezę i plener wytrzymał mały Marcel. Życzyłbym sobie tylko takich klientów. Aż się chce siadać do obróbki po takich ślubach.
Sebastian
Jakim szkłem robiłeś 148/149? Piękna plastyka.
Zdjęcia też fajne, gratuluję.
50-200 - ostatnio moje szkło nr 1 na plenerach. Tylko krzyczeć muszę do ludzi![]()
Sebastian
wzorem mariusza pokażę obszerniejsze relacje z dwóch ostatnich ślubów. Wymaga to cierpliwości bo początkowo dłuuugo się galeria ładuje ale potem śmiga aż miło. Można strzełeczkami po pierwszym kliknięciu.
http://hefajstos.galena.pl/~sebastia...zegorz_Marcel/
http://www.mm.pl/~sebastianl/ASIA%20I%20TOMEK/ - polecam nr 118![]()
Ostatnio edytowane przez lessie ; 24.07.09 o 12:21
Sebastian
Obejrzałem i gratuluję , bardzo fajne zdjęcia i ciekawie pokazane .
Masz do tego dryg i tak trzymaj .
A te wyjście awaryjne z młodymi miodzio .
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
Mnie tez wyjście awaryjne rozbawiło. Sympatyczne foty, widac radość chwili
To chyba najwazniejsze MBSZ.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.