Ostatnio edytowane przez lessie ; 16.02.09 o 07:20
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Sebastian
99 - mniam!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
mnie sie spodobala 100 w tym lesie anten![]()
To nie anteny![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
99 smakowita fotka.![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
w sumie to kondensacja powstaje prawie zawsze w pochmurne dni, przy dużej wilgotności. Oczywiście bywają lepsze i gorsze smugi, czasem nawet chmury kondencacji. Im wyżej jest samolot, tym lepiej, po prostu wyżej jest więcej wilgoci. Obecnie mamy sezon na kondensację, praktycznie co drugi dzień można takie foty zrobić. Następnym razem planuję pożyczyć Bigmę, ciekawy jestem co wyjdzie na 500mm...czasem odległość niestety masakruje fotę. Ale najlepsze efekty jakie widziałem robi jeden z guru tego typu fotografii spotterskiej Steve Morris przy Heathrow, a używa Lki 600mm i konwertera 1,4. Efekty po prostu przefantastyczne....http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=5801904&nseq=16
Sebastian
kurcze. przejrzlaem jego galerie i... znam sporo jego zdjecczasami potrafie siedziec na tej stronie pol nocy-nigdy si enie znudzi
(znowu nabralem apetytu na samoloty-musze skoczyc na lotnisko)
dzieki za przypominajke![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++