1 i 5 bardzo mi sie podobaja a kolory sa wszedzie super
1 i 5 bardzo mi sie podobaja a kolory sa wszedzie super
Bardzo lubię takie zdjęcia. Świetne "strzały"![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Witam
Wszystkie zamieszczone zdjęcia bardzo mi się podobają. Kolega Lessie to prawdziwie renesansowy fotograf, tematyka od wielkich maszyn latających, poprzez przyrodę i makro, aż do krajobrazu. Chętnie obejrzę kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam
Odwiedziłem, jestem pod wrażeniem, gratulacje! Jutro w pracy pewnie przeglądnę szczegółowiej, moja strona od dłuższego czasu "się robi" i chętnie odwiedzam strony, które mi się podobają...
Sebastian - jeszcze taka ogólna uwaga co do zdjęć. Nie wiem na czym, to polega i dlaczego ale mają niepodważalny walor - zapadają w pamięć, w każdym razie w moją. Lotnicze może najmniej bo nie moje klimaty. Pamiętam kilka pejzaży, foty z Egiptu - nawet te rodzinne, albumowe chciało się oglądać..., pamiętam też subtelne i dość intymne foty żony, kapitalne sylwetkowe ujęcia ludzi na jakimś pomoście - takie pomarańczowe jakimś długim lustrzanym obiektywem chyba - teraz nie mam czasu ich szukać, mam nadzieję, że nie pomyliłem autora...
Nie zamykasz się w jednej szufladzie, nie bajerujesz techniką, pokazujesz prawdziwe foty - tak trzymać...
miło coś takiego usłyszeć, niby pasja jest pasją i sama w sobie powinna sprawiać przyjemność ale chyba każdy, a na pewno ja, ma w sobie trochę próżności i jak usłyszy miłe słowo to od razu widzi sens tego co robi.
Moja strona też powstawała dość długo ale była pieszczona do samego końca. Oczywiście dzisiaj bym jeszcze coś pozmieniał ale i tak jestem bardzo, bardzo zadowolony z efektów.
Lotnicze fotki na tej domenie są potraktowane troszkę po macoszemu bo szykuję serwis wroclawspotters.com który będzie stroną dedykowaną lotnictwu i tam będę pokazywał więcej zdjęć.
A teraz z innej bajki - takiego mnie jeszcze chyba nie znacie.
Parę kadrów z ostatniego plenerku komunijnego.
07
08
09
10
11
Ostatnio edytowane przez lessie ; 27.05.08 o 06:54
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
tematyka lotnicza...ILA 2008, kilka pierwszych kadrów:
12
Patrouille Suisse na F-5 - niesamowita precyzja..jak w zegarku, oczywiście szwajcarskim
13
C-17A Globemaster - wieloryb a lata...i to jak!!! potrafi lecieć jedynie 120 km/h, dobry maluch z górki go ścignie
14
The Blades in action...dymki,dymki,dymki...Extra 300 - zwinny samolocik akrobacyjny, dali jeden z lepszych pokazów na ILA w tym roku...
15 - j.w.
17 - dla koneserów i malarzy pokojowych Mil Mi-24 Hind E, wymalowany z węgierską fantazją
18 - kto pamieta Rambo i inne filmy o Viet Kongu i złym "Charliem"? - Pamiątak z tamtych lat - Bell UH-1D Huey
Ostatnio edytowane przez lessie ; 4.06.08 o 22:39
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
eeeeeeeeee, pięknie jest, 5-teczka z pierwszej serii miodzik, wszystkie fotki na poziomie, jest ładnie!
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Samoloty wszytskie super, super kadry i kolor, samoloty ekstra![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
patrząc na zdjęcia to staliśmy obok siebie parę metrów,
Z ILA świetne strzały, a szczególnie 12 a przede wszystkim 13. mało efektownie ale monstrum zwinnie i z daną sobie lekkością wznosi się w powietrze.
Owadzi drapieżnik super.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.