Kurcze ostatnie zarówno bw jak i kolor bardzo mi się podoba. Jedno i drugie ma swój urok i cięzko wybrać które lepsze. Oba rewelka.
Kurcze ostatnie zarówno bw jak i kolor bardzo mi się podoba. Jedno i drugie ma swój urok i cięzko wybrać które lepsze. Oba rewelka.
mente et malleo
Wiesz co, nie wiem na 100%, ale mam takie odczucie, ze tej modelce zdecydowanie lepiej pasuje być w BW. Możliwe że to autosugestia po tych genialnych fotkach gdzie patrzy do góry i twoje i ksb wersje są prześliczne. Dlatego bym dał czarno białą wersję
/*...................*/
/* ...........................*/
wiesz że mi jakoś też leży WB, choć generalnie raczej nie jestem zwolennikiem skali szarości. Jeśli chodzi o fotografię to jestem dzieckiem cyfry, przekombinowanych, podbitych kolorów itd...Ale trzeba być postępowym![]()
Ostatnio to nawet sepię polubiłem i ładne ziarno. Choć to ostatnie najmniej![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
w wersji kolorowej czuć że to jesienna sesja, BW akurat zabija tutaj to doznanie.
Ale oba są świetne.
Ja się tam nie znam na portretach ale fotki mi się bardzo podobają.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
mi jako amatorowi fotografii takze podobaja sie obydwa, jednak te kolorki fajnie oddaja pore roku jaka mamy i wprowadza cieplo do zdjeciagenialne
![]()
przedostatni jak i ostatni w wersji kolor i bw są świetnymi portretami, mają w sobie nieodparty wdzięk i urok. Bardzo podoba mi się taki sposób portretowania kobiety.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo sympatyczne zdjęcia i wywołują uśmiech. W oko wpadł kadr 87 gdzie Mikołaj chce pokołysać samolotem, może dlatego, że mu prezentów nie przywieźli.
pozdrawiam Wiejo
Fajne zdarzenie pokazałeś85 rewelka
Pozdrawiam
mente et malleo