1. Mirek63
2. Cru
3. jkr
popRAWka 19/2020 - Dogrywka W głosowaniu nie doszło do rozstrzygnięcia w związku z czym mamy dogrywkę. Do rywalizacji stają trzy prace. Można głosować tylko na jedną. Link do zdjęcia poglądowego: klik Na dogrywkę przeznaczone są 2 dni czyli do 28.11. 2020 - sobota Numer pracy nad zdjęciem, a w nawiasie numer porządkowy z głosowania. 1 (1) 2 (4) 3 (9) Jeżeli dogrywka nie przyniesie rozstrzygnięcia zostaną przyznane równorzędne 1 miejsca. Zapraszam do głosowania. PS. Jeśli ktoś nie pamięta na którą pracę głosował to będąc zalogowanym numer tej pracy wyświetla się czcionką kursywą. Oczywiście można zmienić zdanie i głosować w dogrywce na inną pracę i tak nie będzie wiadomo bo pierwsze głosowanie niechcący wyszło tajne. - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Jak na razie po 10 głosach jedna z prac na wyraźnym prowadzeniu, pozostałe dwie idą równo.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki: Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Gratulacje dla zwycięzcy !!! Chwała pokonanym !
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki. Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Zamieszczone przez henry1 Gratulacje dla zwycięzcy !!! Chwała pokonanym ! Gratuluję zajęcia 1 miejsca w składaniu gratulacji.
Najważniejsza jest historia. "Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Zamieszczone przez henry1 Gratulacje dla zwycięzcy !!! Chwała pokonanym ! Ja bym jeszcze dodał iż trochę mało glosujących .
Zamieszczone przez jkr Gratuluję zajęcia 1 miejsca w składaniu gratulacji. Dziękuję ! Choć w tym jestem pierwszy.
Podsumowanie dogrywki i wyników Edycji 19/2020: klik
Ostatnio edytowane przez andtor2 ; 28.11.20 o 21:35 Powód: poprawiono link
Moje gratulacje
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Gratuluję i dziękuję.
Także gratulacje
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zasady na forum