[QUOTE=koronax;1394360]Już w tej chwili pozwolę sobie pogratulować zwycięzcy.
A także pozostałym uczestnikom.[/QUOTE @henry1
No i Henry Pierwszy Szybki będzie niepocieszony, że go ubiegłeś
[QUOTE=koronax;1394360]Już w tej chwili pozwolę sobie pogratulować zwycięzcy.
A także pozostałym uczestnikom.[/QUOTE @henry1
No i Henry Pierwszy Szybki będzie niepocieszony, że go ubiegłeś
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Gratki dla najlepszego.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gratulacje dla zwycięzcy, należało się
jest dobrze
Przyłączam się do gratulacji.
Jednocześnie pewna myśl mi nie daje spokoju. Chodzi o fotograficzną interpretację piosenki Wodeckiego- którego jej fragmentu dotyczy zwycięskie zdjęcie?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Też nie wiem ale zapewne nie tego samego co na nr 4![]()
No zapewne Lubię wracać tam gdzie byłem już![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Można podejść do tematu od strony językowej.
Jeśli jest jak mówisz, znaczy, że autor tam bywał wielokrotnie. Tak często, że polubił to miejsce i lubi tam wracać. W innym przypadku mamy do czynienia z miejscem, w którym autor był i które autorowi się spodobało i chciałby tam wrócić.
Patrząc na zdjęcie, mam wrażenie, że zachodzi ta druga ewentualność.
PS
Mam taki pomysł na przyszłość, który może wyeliminować prace nie związane z tematem, jeśli w temacie jest interpretacja. Autor wysyłając zdjęcie miałby obowiązek uzasadnić (dosłownie lub dowcipnie, nawet dość luźno) którego fragmentu utworu dotyczy skojarzenie. Prowadzący decydowałby, czy zdjęcie dopuścić czy odrzucić.
Mogło by to również uatrakcyjnić zabawę. Po zakończeniu głosowania, głosujący mogli by podawać swoje skojarzenia, dyskutować o nich, co mogło by zwiększyć ruch w wątku. Na koniec, prowadzący podawałby uzasadnienie nadesłane przez zwycięzcę (a może wszystkich zdjęć?).
Może to ożywi wątek, który będzie żył jeszcze jakiś czas po zakończeniu konkursu?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA