Ostatnio edytowane przez nostar ; 25.05.08 o 18:14
Cóż może być piękniejszego od spaceru na świeżym powietrzu w piękny pogodny dzień?
Wieczór w zadymionym barze nad butelką wódki...
Sympatyczna fotka, przyciąłbym ją do kwadratu, bo jest za duzo nieba
"Wesoła bryka" robi wrażenie !!! Zastanawiam się tylko jaką ilość trawy musieli wypalić, ile działek LSD zarzucić by coś takiego stworzyć??
Co do bobasa - niestety widać że był pochmurny dzień. Światło nie jest malownicze, a niebo straszy. Na szczęście zachowanie "modela" wiele ratuje. Mina świetna. Wymiata.
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 25.05.08 o 17:10
MK
nostar, to Ty postawiłeś 0 przy zdjęciu rządka uli (ulów???)? Jeśli to Ty, to, kurde, nie wiem, na jakiej zasadzie.
Taka myśl mnie naszła po obejrzeniu Twoich zdjęć.
Żeby nie było - fotka ulów (uli???) jest fotką uniwersalną, może podobać się każdemu i nie wymaga żadnego wprowadzenia, tłumaczenia itd. A Twoje fotki mogą się podobać tylko rodzinie.
Może się podobać ale nie musi!
Dlaczego mam być lżony za wyrażenie swojej opinii na temat zdjęcia??
Jest wiele gustów i nie zmusisz mnie żeby podobało mi się to co Tobie.
Nie uważam również aby autor zdjęcia potrzebował sztabu adwokatów bo jest to sprawa wyłącznie mojej subiektywnej oceny w stosunku do jego zdjęcia.
Tyle mam do powiedzenia w temacie, który mogłeś załatwić ze mną na PW a nie w wątku.
Pozdrawiam
Cóż może być piękniejszego od spaceru na świeżym powietrzu w piękny pogodny dzień?
Wieczór w zadymionym barze nad butelką wódki...
Opcja z kwadratowym kadrem w mi nie podchodzi. Myślę, że najlepsza by była ta pierwsza jednak, żeby troche więcej dołu też pokazać.
Fajna foteczka.
Dzieciak sympatyczny chociaż fota rodzinna. Kwadrat lepszy. Domek Hipisów - przede wszystkim ciekawy obiekt - napisz o tym coś więcej - gdzie to jest...?
Foty raczej wstawaj tak aby one otwierały się w oknie Twojego wątku - ułatwi oglądalność. Ja sam często rezygnuje z oglądania fotek jeżeli muszę się przy tym naklikać...