Administracja zgodziła się że można wrzucać na zdjęcia ze spacerów które ostatnio się po naszych ulicach, to mała relacja z takiego wydarzenia . Oświęcim. Swoją drogą nie rozumiem tego aby była potrzeba ADM aby wrzucać fotki . No ale, jak wiadomo świat się zmienia . No to dziś dwa kadry 956 957
Fajne zdjęcia. Mam wrażenie, że jesteśmy mistrzami krótkich form. Kiedyś seria krótkich filmów o..., teraz krótki wierszyk.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
A ja nie mogę dać plusa, szkoda
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez Bodzip A ja nie mogę dać plusa, szkoda Tracisz siły biegając za grzybami, to i nie możesz, a ja sobie odpoczywam jak panisko na kwarantannie i jestem w pełni sił...
No to jeszcze teraz trzy kolejne z protestu . 958 959 960
Fotoreportaż wiernie oddaje przesłanie protestujących.
pozdrawiam Wiejo
Kilka następnych 961 962 963 964
Cieszy różnorodność poezji protestu, od prostych rymowanek, do jakby haiku
No przyznam że jestem pod wrażeniem kreatywności wymyślania różnych tekstów przez naszych rodaków . Hehe.
Kilka następnych ujęć i cytatów w protestu. 965 966 967 968
Zasady na forum