Ech,szkoda duża. Przez cenzora z kina Wolność?
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Z tego co zrozumiałem to ToTom.
======
I odnośnie ToTom, oraz And.N - nie podzielam ich poglądów politycznych, ale uwielbiam ich zdjęcia.
Co do osobowości - nigdy, pomimo tych przeciwności nie pożarliśmy się. Powiem więcej - z Andrzejem nadal utrzymujemy kontakt na PW.
Cóż, nie może być monotonii bo wszyscy by się powiesili. Jesteśmy różni i to jest nasza siła.
Moja opinia na temat tego konkretnego wątku:
Jest monotonny
jest monotematyczny
jest... nudny
ALE, niektóre zdjęcia są zajebiste.
I co do tych zdjęć - nie można jak ktoś napisał odnosić się tylko do aspektów technicznych fotografii. Te zdjęcia żyją i jako takie wymagają komentarza. A komentarz był kulturalny. Nie dostałem raportu, nawet od @freta że... polityka.
...
Jeśli będziemy publikować tylko kwiatki, krajobrazy itp. to jak pisał nieobecny już na forum diabolique - to forum zdechnie. @fret napisał, że poprawka zdechła przez geometrię...@fret, to taki diabolique bis.
...
Istnieje niepisana formuła, aby administracja się nie ścierała i wzajemnie nie krytykowała, ale koncyliacyzm ma swoje granice. I ja się totalnie nie zgadzam. Zresztą Jacek biorąc mnie na moderatora, wiedział co bierze.
===edit===
w wątku lisiejjamki było o swastyce, i jakoś nikt nikogo nie zarżnął![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 19.11.23 o 15:52
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
@Bodzip bo prawdą jest, ze ludzie potrzebują "igrzysk" jak już nażrą się dobrobytem, spokojem czy innym pokojem.
Niestety największą umiejętnością jest umieć korzystać ze swoich wolności nie odbierając innym ich wolności.
A jak widać, rodzaj ludzki musi jeszcze długo się tego uczyć.
A w międzyczasie kilka osób strzeliło "focha" wiedząc że i tak to nic nie da.
Smutne to.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Naturalną śmiercią bym tego nie nazwał, konkretna osoba ma krew wątku na rękach.
Zostaną na forum kwiatki, udane wakacje i domowe zwierzątka, normalnie sielanka.
Jedno olkowe forum już zdechło z nudy i nadmiaru słodyczy, to nie zdechnie.
Ma bogatego sponsora i admina prowadzonego na bardzo krótkiej smyczy.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.