Było zgłoszenie o politykowaniu, @fret zamknij oczy, zaciśnij zęby i... nie pisz![]()
Było zgłoszenie o politykowaniu, @fret zamknij oczy, zaciśnij zęby i... nie pisz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ok, w ostatniej wrzutce widzę tylko zwierzątka: kilka tęczowych słoników, kaczuszkę i ośmiorniczkę, zero polityki![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Gdybyśmy wyrazili nasze obawy w postaci jakiegoś happeningu i zamieścili z niego zdjęcia - wtedy relacja z takiego wydarzenia byłaby reportażem i nie naruszałaby w żaden sposób zasad forum. Niestety ja nie potrafię![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
No fakt, przegapiłem byka wielkiego jak byk
W kolejnej wrzutce: kot, kilka królików, dwa pieski i dwa pawie
Zostały też trzy tęczowe słonie z poprzedniej.
Ostatnio edytowane przez fret ; 21.10.23 o 07:37
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Marsz Niepodległości w stolicy .
Teraz już bez R. Bąkiewicza. Za to z liderami Konfederacji i Młodzieży Wszechpolskiej.
Oraz bez jakiegoś wsparcia ze strony obecnej władzy która jakieś obchody zorganizowała ponoć dzień wcześniej.
Odniosłem wrażenie że ludzi na tym Marszu było wiele mniej niż za poprzednich lat.
Dużo zdjęć nie mam. A bo to trochę i ludzi mniej a i bateria jedna mi padła.
Dużo było krzyku o deptaniu i paleniu flag.
Ciekaw jestem co będzie za rok.
2921
2922
2923
2924
2925
2926
2927
2928
![]()
Bardzo selektywne to deptanie flag...