Fotograf się postarał. Bardzo malarskie sceny. Pierwsza szczególnie przypadła mi do gustu ze względu na pozy dwóch demonstrantek na pierwszym planie, a wszystkie fotki podobają mi się ze względu na anturaż, który wzmaga wymowę
TJ
Fotograf się postarał. Bardzo malarskie sceny. Pierwsza szczególnie przypadła mi do gustu ze względu na pozy dwóch demonstrantek na pierwszym planie, a wszystkie fotki podobają mi się ze względu na anturaż, który wzmaga wymowę
TJ
Wzruszająca jest troska o kondycję fizyczną polityków.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Biorący udział w marszu, jak wynika z fotek, mieli odnośnie polityków własne diagnozy wyrażane dość wstrzemięźliwie jak na tego rodzaju demonstrację.
TJ
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zdjęcia bardzo ładne, symboliczne, metaforyczne, z mocnym przekazem, ale malownicze, z uchwyconymi decydującymi momentami. Oglądając je od razu łapię kontakt z ich twórcą, czyli wiem, co poeta chciał powiedzieć.
TJ
Łatwo się pisze "koniec" i "dość", ciekawe jak to w praktyce wyjdzie
Interesujący reportaż.
Na 2119 lepiej by wyglądało "Nikt od śląska do pomorza..."