Fotograf musiał się nauwijać w tym tłumie, ale wyniki są godne ekspozycji. Ilustrują, ukazują, podkreślają akcentują, esencjonuja, ujmują nastroje.
TJ
Fotograf musiał się nauwijać w tym tłumie, ale wyniki są godne ekspozycji. Ilustrują, ukazują, podkreślają akcentują, esencjonuja, ujmują nastroje.
TJ
W ostatniej serii wszystkie fotki, to ładnie uchwycone momenty pokazujące klimaty demonstracji.
Kiedyś podjąłem się focenia takiego typu demonstracji. Było to wyczerpujące siły doświadczenie, bo z jednej strony fotograf jest spięty, uważny, szukający momentów i dogodnego ustawienia się, z drugiej demonstracja jest w ruchu, wszystko jest w ruchu i czasu na zastanawianie się nie ma za dużo - kilka sekund. Było to frustrujące.
Po obejrzeniu zdjęć obraziłem się na siebie.
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 17.06.23 o 22:55
Jakieś hasła programowe były, czy tylko "mowa miłości"?
Ta relacja już pomału nużąca się robi, ale to tylko mz.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ten marsz był zorganizowany pod hasłem " przeciwko drożyźnie, złodziejstwu i kłamstwu " .
Tutaj raczej nie było haseł programowych.
A widzisz. W mojej ocenie nużące są inne wątki na tym forum, gdzie raczej się w ogóle nie udzielam. I mało tam zaglądam .
No ale to tylko mz. Co kto lubi.
Ale martwić się nie musisz . To ostatnia wrzutka .
2774
2775
2776
2777
2778
2779
2780
![]()
Zapowiada się ciekawie![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.