940 bardzo dobre, klimat trochę jak na mszyTrochę szkoda obciętej twarzy, ale wiadomo, że w reporterce nie da się wszystkiego bezbłędnie ogarnąć.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Jak widać młoda lewica nie chce szarości .... Woli tęczowo przejść przez nieuniknione.
@fret a dlaczego tylko niektórych Ci żal?
Poprawność polityczna. Gdyby było mi wszystkich żal, to jeszcze bym wyszedł na przeciwnika tęczowych![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
@fret nie wiem co lepsze. Czy być uważanym za ich przeciwnika, czy może zwolennika.Taki czy inny wybór może nieść poważne konsekwencje.
Ja też nie wiem, w końcu żyjemy w kraju, w którym największymi wrogami LGBT są często osoby, które same ten sport czynnie uprawiają. Chyba najlepszym wyjściem jest po prostu tolerancja...
960 bardzo mi się podoba ale bardzo brakuje mi góry. @koronax mógłbyś to naprawić?
Nie da rady.
Tylko jeden kadr mam z tym Panem na platformie.