Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Podoba mi się uniwersalność tego hasła. Można je zabierać na każdą demonstrację, przeciwko czemukolwiek lub w poparciu czegokolwiek.
Zawsze są zwolennicy i przeciwnicy, w każdej sprawie.
PS
W zasadzie czego dotyczyła ta demonstracja? Tyle tych haseł, że trudno się połapać czy chodzi o szczepienia, surowce naturalne, lasy, GMO czy o 5G.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chodziło mi o to, że wątek jest "z ulicy", a ostatnia wrzuta jest z parku/trawnika
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Wszystko zostało wcześniej wyjaśnione, demonstracja dotyczy wolności, a głównym organizatorem jest jakaś fundacja o precyzyjnie określonych sympatiach/powiązaniach politycznych.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gdybyś zapytał, to byś wiedział o jaką wolność chodzi, a tak, to tylko bajdurzysz nie na temat...
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Już wcześniej pisałem że ten Marsz organizowało kilka stowarzyszeń i organizacji. Marsz był generalnie sprzeciwem wobec polityki rządu wobec Covid 19.
Manifestujący sprzeciwiają się zamykaniu polaków w domach, szczepieniu dzieci czy też segregacji sanitarnej społeczeństwa na osoby zaszczepione oraz nie zaszczepione.
Te organizacje mają także inne swoje cele które chciały przy okazji Marszu pewnie wypromować .
Hhehe.
W sumie manifestanci zeszli z ulicy i udali się do Parku Dolina Trzech Stawów.
Jeszcze kilka zdjęć. Dużo już nie zostało.
718
719
720
721
722
723
724
725
![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 28.08.21 o 00:23
Dobre fotki, wiernie, z nerwem reporterskim oddają przebieg marszu protestacyjnego, styl i zaangażowanie uczestników.
Oglądanie takiej demonstracji wytwarza chaos pojęciowy mojej głowie. Od Lasów Państwowych poprzez segregację sanitarną do Chrystusa króla Polski.
TJ