Coś mnie trafia jak widzę gąszcz polskich flag na tym marszu. Na to powinien być jakiś paragraf.
Coś mnie trafia jak widzę gąszcz polskich flag na tym marszu. Na to powinien być jakiś paragraf.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zastanawiam się o co chodzi w haśle rozpostartym na szerokość ulicy - Cała Polska zjednoczona.
Czy tu chodzi o zjednoczenie się przeciwko np. szczepieniom antycovid19, czy o inne sprawy?
TJ
Raczej o to, że oni to cała Polska, reszta się nie liczy![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Zdjęcia fajne, informujące, pokazujące demonstrację przekonań, nastrój, architekturę ulicznego otoczenia (bardzo udatnie).
Hasła są mniejszościowe, lecz w mniemaniu demonstrujących perspektywiczne. Na twarzach ludzi je prezentujących widać wiarę i zdecydowanie.
Odnoszę wrażenie, że w niektórych przypadkach demonstranci chcą powiedzieć, wyrazić swoje przekonanie, że białe jest czarne (lub odwrotnie)
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 20.08.21 o 16:01
Zdjęcia ładne i treściwe.
Co może oznaczać słowo "plandemia" na transparentach demonstrantów?
Że to jest pandemia zaplanowana? Czy jest możliwe zaplanowanie i wykonanie pandemii?
Lub "Trwa cicha III wojna światowa, tego pocisku z ciała już nie wyjmiesz"? Chodzi o mikrochip? Wojna z użyciem mikrochipów?
Na innym zdjęciu jest przeczące temu hasło - szczepionka po 3 miesiącach nie działa.
To w końcu działa, czy nie działa ten pocisk wstrzeliwany w ciało, którego nie można wyjąc?
Antyszczepionkowcy posługują się hasłami chwytliwymi, które mają wzbudzać strach przed czymś groźnym dla ludzkości oraz opór przeciwko czemuś lub komuś.
Poza tym nie wiadomo o co chodzi.
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 21.08.21 o 12:12