Martwi mnie kondycja naszego forum, kiedyś było to kompendium wiedzy niemal o wszystkim, od foto, do piwa. Było tu życie. A teraz? Zaraza szaleje, obawiam się, że w jakiś sposób, choćby pośredni, dotyka już każdego, a na forum cisza... Może sobie pogadamy o tym, jak sobie radzić w tych czasach? Nie wszystko jest proste, oczywiste i opisane w internecie. Możemy sobie stworzyć bank praktycznej, covidowej wiedzy. Możemy też udawać, że nic się nie dzieje.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Obawiam się iż temat jest tak niebezpieczny że może skończyć się jak w wątku "nuda". No ale dodam że teraz w sobotę i niedzielę ma być ładna pogoda, myślałem żeby wybrać się na rower gdzieś pojeździć. Ostatnio ponad 150 km zrobiłem. No ale nie wiem czy teraz to nie ryzyko . Statystyki idą w górę. Łatwo nie jest.
Ostatnio edytowane przez koronax ; 21.10.20 o 14:07
Zamieszczone przez koronax Obawiam się iż temat jest tak niebezpieczny że może skończyć się jak w wątku "nuda". Fakt, że po Jacku Z. można się tego spodziewać. Zaraza tematem religijno-politycznym...
Na kowida najlepsza jest wzmocniona jałowcówka 60% (domowej roboty) i na deser też domowej roboty mocny alasz. Po tym życie staje się piękniejsze i o kowidzie się nie pamięta.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki. Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Zamieszczone przez henry1 Na kowida najlepsza jest wzmocniona jałowcówka 60% Masz jakiś fajny przepis ? Hehe
Podobno 60% słabo działa, dopiero śliwowica 70% zabezpiecza.
albo Stroh 80%
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938 zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 12/2 + 45/1.8 + 9-18 + 100-300
Zamieszczone przez koronax Masz jakiś fajny przepis ? Hehe 1/2 kg owoców jałowca 20dkg cukru skórka otarta z limonki 1l spirytusu. ========= Alkocholomierz Kulki umyć, poprzecinać na pól, zmieszać z pozostałymi składnikami i czekać po miesiącu przecedzić i rozcieńczyć przegotowaną wodą do pożądanej mocy. Przelać do butelek i wcisnąć do nich gałązkę jałowca. Jałowiec najlepiej dziki z lasu, nie z hodowli.
Zamieszczone przez Koriolan albo Stroh 80% Nie, to nie działa w ten sposób, że im więcej, tym lepiej. Optymalne jest 70%.
Zamieszczone przez fret Nie, to nie działa w ten sposób, że im więcej, tym lepiej. Optymalne jest 70%. Oj, działa, działa, zdecydowanie szybciej. - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Zamieszczone przez fret Nie, to nie działa w ten sposób, że im więcej, tym lepiej. Optymalne jest 70%. Oj, działa, działa, zdecydowanie szybciej.
Zasady na forum