Śmierdzi pedofilią ale bez paniki- to nie polityka. Jacek nie zamknie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No to chyba Sanepid się szykuje na zbiorowe pochówki.
Może coś więcej wiedzą niż więcej społeczeństwa .
https://bielskobiala.wyborcza.pl/bie...#s=BoxLoKaImg1
Osobiście wolałbym obowiązkową kremację niż miejscówkę w takim zbiorowym grobie. Pytanie tylko, czy mamy odpowiednio wydajne krematoria.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nigdy się nie tłumacz – przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą.
Mark Twain
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ze zdrowym rozsądkiem jest taki problem, że każdy ma swój i poszczególne rozsądki często są ze sobą sprzeczne. Prawo powinno być właśnie po to, żeby te indywidualne rozsądki uśrednić.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Internet zaczyna pisać o pulsoksymetrach. Warto pamiętać, że takie cudo jest w wielu zegarkach. Mam obie wersje (napalcową i w GT2), wskazania niczym się nie różnią.
Jako urządzenie do testowania covida , to raczej słabo. Objawy niedotlenienia mogą wystąpić u osób sypiających z nakrytą głową , a podejrzewam , że noszenie tej szmaty na pysku cały dzień też u wielu może spowodować takie chwilowe objawy . Mam diagnostykę dwa razy w roku na stacjonarnych urządzeniach i wynik mam 95 a czasem 96%. Palę nałogowo i z przyjemnością , to tez 99% zdarza mi się widzieć na napalcowym , ale po całym dniu na rowerze. 100% nie miałem nigdy , nawet po nafaszerowaniu czystym tlenem .
... żeby mieć miarodajny , osobniczy wynik , to każdy musiałby wpierw przejść badania kliniczne, a dopiero później kontrolować sobie to w domu . Póki co nagonka na kolejne zakupy ...