jak znam życie A56 ma inne, nieoficjalne dane o całkowicie innym działaniu ozonuniestety nie może ich podać ponieważ są tajne
czytam sobie te wszystkie posty i zaczynam się zastanawiać czy u wszystkich z głową jest ok ? padło pytanie jak to długo jeszcze będzie trwało ? bardzo długo, z prostej przyczyny - ciemnota ludzi jest przeogromna !!
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Bogdan (nie czytając tych Twoich linków), czy wiesz jaki wpływ na organizm ma cyjanek, a jest przykładowo w pestkach jabłek.
Pamiętam moja mama te pestki jadła (również czasem jem) i mówiła, że to dobre dla zdrowia. Oczywiście mówimy o kilku czy kilkunastu takich pestek i nie codziennie.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
@A56 - perhydrol to zwyczajowa nazwa 30% wodnego roztworu nadtlenku wodoru, który jest bardzo silnym utleniaczem. Teraz piszesz o stężeniu procentowym 0.04 - 0,06%. To jednak trochę zmienia postać rzeczy.
Co do reszty... Serio wierzycie, że jakiś lekarz przy użyciu trzech prostych i tanich substancji leczy ludzi z śmiertelnej choroby, a cała reszta świata udaje, że nie widzi tego, bo to big pharma, spisek itd?
Cały świat naukowy też tego nie widzi i odwraca wzrok?
I nikt się nie wyłamuje? A może potajemnie agenci zabijają niepokornych?
O ozonowaniu krwi wiem tyle co nic. Słyszałem tylko, że tak zrobiono i to tyle.
Moje życie nie odbiega od normy. Jestem zdrowy na ciele i umyśle. Mam prośbę. Czytaj posty ze zrozumieniem. W to co piszę nie wierz. Sprawdź to bo mogę kłamać, lub pisać bzdury.
Najlepiej jak sam dojdziesz do źródła i sprawdzisz. Jak nie chce Ci się szukać źródła to podam gdzie one są.
Kup książkę "Ukryte terapie - czego ci lekarz nie powie. W tej książce są podane odnośniki do badań, które tam są opisywane. Badań lekarzy naukowców itd.
A teraz napiszę ci kto tą książkę napisał i pewnie jej nie kupisz. Autorem jest Jerzy Zięba. Ten sam, o którym tu wcześniej pisaliśmy.
Ależ przeczytaj - warto.
Kilka lat temu, w Żmigrodzie - niedaleko Gorlic pewna rodzina jadła kolację. Po kolacji rodzice podali śliwowicę. Ich córka powiedziała: poczekajcie, pójdę uśpić dzieci.
Położyła się przy dziewczynkach i zasnęła.
Na drugi dzień zbudziła się jedyna żywa + dzieci w domu.
Pestki śliwek też zawierają cyjanek.
...
Jeśli czasem kupujesz wiśnie w spirytusie to jest to jedyny alkohol który ma datę przydatności do spożycia. Bo wiśnie są z pestkami.
===edit - ważne===
to dotyczy m.in. NOP-u
Moja siostra to dziwna kobieta. Jest uczulona na prawie wszystko. Niedawno miała operacyjne składanie kostki - śruby i takie tam. Dostała uczulenia po środku znieczulającym. Gdy podano jej hydrokortyzon to dostała wstrząsu anafilaktycznego ponieważ była uczulona na środek odczulający.
Każdy organizm to ciekawy materiał badawczy![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 25.12.20 o 22:17
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zadałeś ciekawe pytania.
Mnie też to frapuje, dlaczego nie sprawdzi się tego co ten człowiek mówi i robi. Pozwolić mu na oczach kamer zastosować swoje metody i niech udowadnia że to takie skuteczne. Ale tego nie chcą zrobić. Dlaczego?
Może się boję, że gość ma rację i co wtedy?
Cała ta pandemia weźmie w łeb, zniszczenie gospodarki, śmierć wielu osób może się okazać niepotrzebna.I co wtedy by zrobiono? Nie było by wesoło tym, co mają na to wpływ.
Lepiej odciąć się od profesora (tak właśnie zrobiono) i sprawę zamieść pod dywan.
Nie cały świat naukowy tak myśli, tylko ci, których pokazuje telewizor.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Amigdalina - "witamina B17" - kolejny cudowny lek na raka. Szkoda, że może być śmiertelną pułapką...
@A56 - a może te metody zostały zweryfikowane i udowodniono, że taka terapia jest szkodliwa?
Nie jestem lekarzem, tylko chemikiem i leczenie nadtlenkiem wodoru, ozonem itp. nie wydaje nie się być rozsądne...
Gdyby leczenie chorób wirusowych było takie proste...ehhh...
Ostatnio edytowane przez stpman ; 25.12.20 o 22:39
A ja zjadam codziennie dwie pestki z jądra moreli i robię to od czasu, kiedy lekarze nie umieli wyleczyć mi zgagi. Małe ilości pestek mają lecznicze właściwości. Zapomniałem co to zgaga.
A zna ktoś lekarza, który wyleczył zgagę?
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Polecam zapoznać się z materiałami jaki wpływ ma amigdalina na komórki rakowe, a jaki na zdrowe. Ciekawe obserwacje poczynili lekarze.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
To leczenie jest proste i dlatego trudno w to uwierzyć. Słuchałem wypowiedzi lekarzy, którzy pierwszy raz to robili. Robili to z duszą na ramieniu, bo groziło im więzienie gdyby coś poszło nie tak ( a zawsze może się to zdarzyć). Ale to co zobaczyli po tych terapiach nazywali cudem.