wg bezprawnik.pl
2) Naczelny Sąd Lekarski zdecydował w maju o pozbawieniu prawa do wykonywania zawodu lekarza publicznie kwestionującego sens szczepień ochronnych. Doktor Hubert Czerniak przyrównał je nawet do mordowania ludzi przy pomocy komór gazowych.
Prawomocne orzeczenie Naczelnego Sądu Lekarskiego pozbawiło go prawa do wykonywania zawodu na dwa lata.
1) Rok temu (od maja 2020) Okręgowy Sąd Lekarski w Łodzi zawiesił Czerniaka w prawach do wykonywania zawodu na rok.
TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 21.12.20 o 12:28
Tak, to prawda.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Z faktu, że mają możliwość usuwania postów nie wynika, że muszą tej możliwości nadużywać. Niech sobie usuwają posty niezgodne z prawem lub regulaminem, ale do oceny co jest szkodliwe, a co nie, to oni raczej żadnych kwalifikacji naukowych, czy choćby moralnych/etycznych raczej nie mają. Chyba, że poczucie forumowej władzy wywołało u niektórych uderzenia sodówki do głowy...![]()
Jest jeszcze opcja dodania szkodliwości różnych rzeczy do regulaminu forum. Kompletna paranoja, ale zaskoczony nie będę![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Ja to sprawdziłem na sobie i było trochę inaczej. Biegunka nie wystąpiła, ale zaraz musiałem iść z moczem. Wtedy zmniejszyłem dawkę o połowę i nie było żadnych sensacji. Wtedy wiedziałem, że wysyciłem mój organizm witaminą C.
Ostatnio edytowane przez A56 ; 21.12.20 o 16:15
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
[QUOTE=helmuth;1396354...
Myślę, że dla równowagi powinien być zapis o obrazie inteligencji użytkowników.[/QUOTE]
Chcesz zamknąć forum????![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Niestety nie mogę wysycić swojego organizmu C2H5OH ponieważ umrę
Marysia wysyciła swój organizm nikotyną
Adam, nie gniewaj się, ale tak mi jakoś wyszło![]()
Trzeba na wesoło, nie na poważnie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||