E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie znam m_a_g- a ale sam jeszcze niedawno byłem w podobnej sytuacji. Mieszkałem za zachodnią granicą ale nie znaczyło, że nie wiem co się dzieje w kraju. Owszem, znam takich, którym spojrzenie z dala odbiera obiektywizm ale u m_a_g-a tego nie zauważyłem.
Pewnie oprócz RM i TV Polonia korzysta jeszcze z innych źródeł informacji a przede wszystkim używa organu znajdującego się między uszami.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Temat zamknięty na 48 godzin.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Temat otwarty, aczkolwiek moderowany...
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.02.22 o 01:11
W ankiecie głosowałem za utrzymaniem wątku. Czasem można było tu przeczytać coś konkretnego i interesującego na temat Covid.
Za szybko oddałem chyba ten głos.
@andtor2 naprawdę?
brak mi własnych słów więc posłużę się cytatem:
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie
Zamykam.
Nie wiem na ile, ale zamykam. Są teraz ważniejsze sprawy w kraju, Europie i na świecie.
Covid-19 w wersji Omikron zwalnia. Nadal mamy dużo zgonów i dużo zachorowań - więcej niż podaje się oficjalnie.
Na razie - może do jesieni, ten wątek jest zbędny. Tym bardziej że niektórzy dorobili się bana, inni się pogniewali. Niby miała być kultutalna dyskusja, ale jak @Jacek_Z przewidywał zrobiło się małe piekiełko.
Brawo @edorka
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||