e tam - glosowanie zawsze zaczynalo sie z opóźnieniem wiec troche cierpliwosci i sie pewnie pojawi
a tymczasem śmigajcie do
poprawki ,
foto miesiąca i
kwartalnika
- bo tam glosowanie czeka na wasze głosy![]()
e tam - glosowanie zawsze zaczynalo sie z opóźnieniem wiec troche cierpliwosci i sie pewnie pojawi
a tymczasem śmigajcie do
poprawki ,
foto miesiąca i
kwartalnika
- bo tam glosowanie czeka na wasze głosy![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jestem, żyjePrac spłynęło mnóstwo
Głosowanie będzie "niebawem", czyli max do niedzieli![]()
Prawie jak plebiscyt na fotografię dekady w National Geographic...
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Najwyraźniej nadesłane zdjęcia muszą odbyć kwarantannę...
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Postaram się dzisiaj wieczorem zrobić głosowanie...
Połowa rodziny z covidem na izolacji, żona przeziębiona, w pracy zajob, do tego pogoda, która sprawia, że o 21 mam ochotę już tylko spać. ..
Wczoraj musiałem pogadać z przyjaciółmi, bo mają problemy... I tak ten czas mi ucieka...
Nie musisz się tłumaczyć, wszyscy wiedzą jakie mamy czasy (albo powinni wiedzieć)
w robocie dziś ktoś jest jutro zwija się bo COVID
także na spokojnie - zaczekamy na jesień na forum
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żółty jesienny …
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Wzorem Bogdana, do posłuchania:
https://youtu.be/8Js_nSlei_M
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2