Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 19.03.09 o 23:49
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Industriale w sumie ciekawe ale brak mi tu trochę pomysłu na ciekawe kadry. Może warto tam wrócić za jakiś czas...
Wrócę, tylko zdrówka zanabędę troszkę i pogoda sie w końcu u nas wyklaruje. Jest tam tyle jeszcze rzeczy do obejrzenia.
Dziękuje za opinię !
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Fajna ta ostatnia wrzutka. Najbardziej chyba ostatnie - martwa natura z krzesłem. Pierwsze - korek - też.
Trochę bardziej pokombinowałabym z kadrem, i może kontrastami... Bo mam wrażenie, że z tego czajnika można wyciągnać więcej, teraz jest tylko ciasno skadrowany - ot... czajnik. A fajny jest bardzo (widzę go w mojej kuchni)
Fajne miejsce, dobra seria. Choć kadrowo mogło być lepiej.
Może taki czajniczek ?
Dzięki za opnię, mam jeszcze trochę kadrów, wrzucę tu później.
Popracuję tylko faktycznie nad kontrastem. Zdjecia robiłem na szybko, na notebooku, a on troche fałszuje kontrast (pokazuje wiekszy niż jest w rzeczywistości) Teraz widze na zew. monitorze ze jednak jest dosc płasko.
Wykrecik - Twoja wersja sie mi podoba. Dzięki za sugestię.
Dorzucę jeszcze dwa.
37. Porcelana
38. Piwnica
![]()
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 2.04.09 o 12:34