Zwiedzania ciąg dalszy..
25. umywalnia
26. zamiejscowa znów łączy...
27. ...ale abonent niedostępny
28. magazyn rzeczy zbędnych..
Zwiedzania ciąg dalszy..
25. umywalnia
26. zamiejscowa znów łączy...
27. ...ale abonent niedostępny
28. magazyn rzeczy zbędnych..
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 15.03.09 o 22:51
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Na razie nie przynudzam ruinami.
Mój pierwszy portret Heliosem 58/2
29.
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 12.04.09 o 19:40
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Się Wam portret nie podoba? no ja nie moge... 5 min ostrzyłem pierscieniem by cos wyłapaća tu zero odzewu
Za karę wracam do opuszczonych.
30. Ściana..
Witam
Myślę, że portret wypadłby korzystniej gdyby nie ostre światło, które "ukryło" oczy i zbyt mocno zarysowało rysy twarzy. Zwracam uwagę, że to tylko moja subiektywna opinia, a specjalistą od portretów z pewnością nie jestem.
A ściana całkiem fajna.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Tak portret tylko hmmm.. Fajnie że ostro wyszło ale jakoś tak centralnie mało ciekawie i tło coś nie gra. Seria ostatnia czarno-biała świetna a okna w ścianie supcio. Mnie tam ta trawa i winieta wogóle nie przeszkadza. Troszkę imho za mały kontraścik ale co tamPozdrówka
mente et malleo
Dziękuję za opinie i uwagi, w takim razie:
- co powiecie na kolor w przekadrowaniu ?
31.
Portret- modelka bardzo fotogeniczna i jest ozdobą kadru. Ty trochę to skopałeś za ostrym światłem dającym mocne cienie pod oczami, wystającymi zza głowy co prawda rozmytymi ale jednak widocznymi badylami i tą ścianą po lewej stronie a szczególnie jej jasną plamą. Ostatnie w kolorze z regularnir rozmieszczonymi okienkami może się podobać z uwagi na klarowną kompozycję.
pozdrawiam Wiejo
Coś z pewnego ślubu dawno temu.
Plener ślubny - czyli nadciąga totalny kataklizm pogodowy
Tu było drugie dno![]()
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 20.03.09 o 00:07